torstai 2. heinäkuuta 2015

Asennuspäivä

7.06. Pim Pom. Ovikello soi ja ilmalämpöpumpun asentaja astelee sisään. Silmät ristissä tähän päivään ja herätys oli taattu siinä poran pärinässä. Mutta lopputulos ja seuraamus on erittäin hyvä ja toivottu viilennys mahtavuutta!

Päivieni pelastus, öitteni viilentäjä... 
Eihän nää kauniita pömpeleitä ole, mutta siitä viis.

Pääsin tänään piipahtamaan pikaisesti Farmari 2015 näyttelyyn. Heti ensimmäisenä menin Keskustan teltalle koska tiesin, että kaverini olisi siellä vielä hetkisen. Ollaan asuttu joskus Kuopiossa yhtä aikaa ja oltu Kalpan taustatiimeissä mukana, ''vaimon'' roolissa. Aika on mennyt kuin siivillä ja sen hetkinen porukka levinnyt maailmalle kuka minnekin. Oli tosi kivaa muistella menneitä ja samalla toivottaa Hansulle onnea tulevaan kauteen eduskuntatyössä! Siinä on ainakin nainen joka uskaltaa ottaa tarpeen tullen härkää sarvista, sananmukaisesti. :)

Monia, monia vuosia on ollut tämän näkemisen välissä. Ihana Hansu Kuopion vuosilta! 
Maalaisromantiikkaa.
Sonni joka painaa tonneja. Oli päälläkin kokoa.
Ihanat pikkufarmarit harjoittelemassa.

Ihanien pkkufarmarien joukossa oli myös teini-ikäinen poika joka oli vähemmän ihana. Joka kerta kun hänen lehmänsä ei totellut poika löi eläintä ja haukkui tyhmäksi. Jos multa kysytään, niin se todellinen tyhmyys oli tälläkin kertaa sen narun toisessa päässä. Minuu pisti niin vihaksi, että menin ihan shokkiin enkä saanut sanaa suustani. Kotiin päästyäni tein palautteen kisajärjestäjille ja toivonkin, että he puuttuvat tähän heti. Aitauksen ympärillä oli paljon ihmisiä ja pieniä lapsia jotka eivät välttämättä ole koskaan olleet minkäänlaisen eläimen kanssa tekemisissä, tälläisen kuvanko haluamme antaa viattoman luontokappaleen kohtelusta. Että ottaa aivoon. Onneksi on tilan nimi muistissa... Ei tuu mun lautaselle sen tilan lihat! Ja se mikä vielä mietityttää niin ilmeisesti perheen äiti tai joku sukulainen ainakin seurasi tilannetta eikä asiaan puuttunut... En voi käsittää! Voi eläin rukkaa!! 

Possulassa nukuttaa...
Voi saparot! Aika mahtiunet on varmasti siinä siskon tai veikan kyljessä.
Pose-Possu... :)
Tällä tipulla oli niin vikkelät kintut ettei mitään järkeä. Ihana pikku tepastelija.

Farmin jälkeen tulikin sitten remppareiskat ja alkoi terassikaton lasien laitto. Kohta saa terassi viimeisen silauksen ja kesä vois todellakin jo tulla!! 

Lasimestari ja sätkä suussa.. Siitä lähetään.
Testing. Kyllä kestää!

Katto kun saatiin paikoilleen niin rupesi sitten vaihteeksi satelemaan... Hoh hoijaa, eikö tää jo riittäs tälle kesälle ja jopa koko vuodelle, alkaa jo kyllästyttää. Vois näyttää myös niitä muita kelejä, kauniita ja lämpimiä. Muuta en pyydä. Jos jotain positiivista niin nyt ei kastu kun ulkona istuu... Jos vaan tarkenis! Oisko seuraava kohde lämpölamput terassin kattoon... :)

-Kati








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti