lauantai 4. heinäkuuta 2015

Mirrit mankeloi

Farmari 2015 viimeisenä päivänä vielä kurkkaisu näyttelyn antiin. Tällä kertaa kiersin koko alueen läpi ja olipahan härveleitä. Ei sitä kaupunkilaislikka tiedäkään mitä kaikkea sitä maalla tarvii..

Tämän päivän näyttelyasu.
Heppa Agility junnujen kesken.
Uljas Musta.
Saanko esitellä Villasika. En edes tiennyt, että tälläisiä on olemassa. Kuin hellyyttävä.
Lapsia on helppo miellyttää. Yksinkertainen, halpa ja helppo tapa tehdä suosittu messuosasto by Valio!!
Miten mie muistelen et Ferrarin väri olis punainen ja muotokin ajopelillä olis ollu aivan toisenlainen... 
Farmarit poistuu kaupungista...
Näyttelyn jälkeen pientä hemmottelua.

Kun on syönyt niin sitten jaksaa... Lähteä vaikka Mirrin kaa pyöräilemään. Joskus aikaisemmin kokeilin laittaa neitiä koriin eikä hää siinä viihtynyt sekunttia pidempään. Tänään olikin aivan toisenlainen muudi päällänsä ja kierrettiin karvaturrin kanssa monta korttelia. Ihan huippua! Tää katti se jaksaa aina yllättää. :)

Ja nyt mennään.
Mikäs tässä on mennessä.. Tää on varmaan sitä laiskan kissan ulkoilua... :)

Kun Mirrin kanssa pyöräilyt oli ohi jatkui matka vielä Sirkkalaan Köpin ja Seijan luo ja sieltä Antti matkaan ja ekat laivaterdeilyt tänä kesänä Elinalla.

Antti ja minä.

Tää päivä on ollut koomisia tilanteita pullollaan eikä se iltaa kohden myöskään loppua nää.. Kotona ovella odottaa herra naapurikorttelista upeassa pyöräilyasussaan... Siinäpä tämä ilta on mennyt poikien saunomista seuratessa ja vielä pitäisi karaokea lähteä hoilaamaan... Voi ei, mitähän tämä ilta vielä tuo tullessaan... Naurua ainakin kun näitä seurailee... 

-Kati




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti