maanantai 11. tammikuuta 2016

Lähtölaskenta

Selailin tänään maileja ja silmiini osui työtarjous... Toisella paikkakunnalla tosin joten tuskinpa tulee lähdettyä. Tämä sai kuitenkin ajattelemaan vuorotteluvapaan lopun häämöttämistä aivan nurkan takana, virallisestihan se loppuu tämän kuun 27 päivä... Aika menee kyllä hurjaa vauhtia. Vasta tulin lomamatkalta, oli tammikuun ensimmäinen päivä ja silloin ajattelin, että vielä kuukausi aikaa lörssiä.. Nyt on jo 11 päivä... Mihin meni yhtäkkiä kymmenen päivää.. Käsittämätöntä! Aika vaan hurahtaa silmien ohi..

Mirri saapui siis eilen kotiin ja pientä mökötystä ''hylkäämisestä'' on edelleen havaittavissa. Uskomaton katti, miten jaksaakin osoittaa mieltään vaikka jo Joensuussa yritin lepytellä. Uloskin yritin tänään houkutella, mutta ei häntä kiinnostanut käänsi vain kylkeä, oli siis lähdettävä yksin..




Onnea on ystävä jonka kanssa voi tehdä asioita ennakkoon... Herkuteltiin Minnan kanssa kaupungilla  laskiaispullilla. Aika ajoissa oli herkut jo esillä, laskiaiseenhan on vielä tovi... :)

Sokeriöverit.. Vetäisin kotona aikamoisen kasan toffeekarkkeja alkupalaksi... Nyt vois sokerilakko olla paikallaan!!
Aika nopeesti oli tämä herkku syötynä... 

Huomiseksi on luvattu lumimyrskyä ja kovaa tuulta, saa nähdä kuinka Mirrin kanssa ulkoilut sujuu. Ulos se saa kuitenkin luvan lähteä, nyt loppui hänen laiskottelut...

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti