sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Lunta ja unta...

Tuulta ja tuiverrusta. Lunta vaakatasossa. Piti aamulla pari kertaa hieraista silmiä näenkö oikein, että yön aikana on tullut lunta ja lisää näytti tulevan.

Klo 02 oli mukava herätys kun olohuoneen hyllyltä tuli hieman tavaraa alas.. Oli varmaan alakerrran naapurikin mielissään ja sydärin partaalla... Pienin vaurioin säilyttiin, vain Ikean viiden euron lamppu meni rikki. :)
Voin kertoo, että reilun parin viikon tauon jälkeen neljän viljan puuro aamiaiseksi maistui aikamoisen hyvälle!
Aamuinen näkymä makuuhuoneen ikkunasta.
Pickala golf, siinä oli maita ja mantuja mitä reippailla. Taivas, että tuntui todella kylmältä lumipuhuri Bangkokin helteiden jälkeen, mutta samalla niin hyvältä. Kyllä ulkoilu tekee niin kutaa! Ehkäpä näissä maisemissa golfataan ensi kesänä...
Kasvissosekeiton kaveriksi megasämpylöitä hieman tujummilla höysteillä. Taikinaan 5 dl lämmintä vettä, 1 pss kuivahiivaa, 1 tl suolaa, 2 rkl hunajaa, 0,5 dl jalopenomurskaa, 0,5 dl aurinkokuivattua tomaattia, 2 dl neljän viljan puurohiutaleita, 2 dl ruisjauhoja ja n. 7 dl sämpyläjauhoja. Kohotus 1/2 tuntia ja 225 asteisessa uunissa n. 12 min. Ja makua on! :)

Ilmeisen raikasta oli tuo ulkoilma kun ruuan jälkeen hieman väsytti ja mietin, että jos ihan pikkasen pötkähdän pitkälleen... Vain ja ainoastaan neljän tunnin päikkärit.... Hoh hoijaa ja eikun yöunille seuraavaksi..  :)

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti