tiistai 5. tammikuuta 2016

Susiraja kutsuu

Huh huh, kyllä on kirpakka keli. Pakkasta melkein parikymmentä astetta. Aamulla pikapakkailut ja junalla kohti Itä-Suomea. Kun joulu ja uusi vuosi vietettiin muualla, on ihan kohtuullista palata kotikonnuille Loppiaiseksi joulun ajan lopetukseen. Niin ihanaa nähdä lapsonen, sukulaiset ja läheiset ystävät ja pääsee antamaan tuliaiset Thaimaan matkalta. Jos oli keli vilpoisaa Helsingissä, oli se hyytävää Joensuussa. Hui hitto!

Upia Halo-ilmiö, kolme aurinkoa havaittavissa. Harmi vaan kun en ihan ehtinyt kuvaussessioon mukaan.

Kun Neea oli pieni, hää möksähti aina kun olin reissussa. Nykyisin sen tekee kissa-neiti. Ihan uskomatonta käytöstä. Ensin paetaan aina sängyn tai sohvan alle, kun saa sieltä pois, tekee kaikkensa, että ei ota katsekontaktia vaan piilottaa päänsä. Saa tehdä kunnolla lepyttelyä, että päästään taas sopuun... :)

Mirri on ollut kuukauden verran hoidossa ja aikamoista mökötystä on havaittavissa...
Hassu Katti.
Pientä leppymistä, suostuu jo syliin...
Ärsyttää...
Neea ihanainen oli ostanut vielä yhden joululahjan. Juustosetin ja kosketusnäyttöhanskat... On se seurannut kuinka äiti kylmässä kännykkää suhertaa.. :) 
Kisakatsomo veljen luona.
Niin luksusta! Saunaan! Siitä on taas tovi kun on viimeksi päässyt saunan lämpöön.

Illan viimeiset tunnit hurjaa jännitystä Suomen junnujen lätkäpeliä seuraten, ja tulihan se voitto sieltä viimein jatkoajalla.  Hyvä Suomi!!!! :)

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti