tiistai 25. elokuuta 2015

Neuza

Olen ennenkin maininnut väsymyksestä ja tänään se taas iski, suurella otteellaan. Söin aamupalan vaille yhdeksän ja menin läppärin kanssa olevinaan hetkiseksi sänkyyn... Bad mistake, heräsin puoli yhdeltä... En tosiaankaan tajua mistä tuota unta riittää kolme tuntia vielä yöunien jälkeen...

Lounaalla vihersmoothie jotta saisi jotain tolkkua ja vireyttä tähän päivään.
Uusi seurakuntani esittäytyy.
iPad uusiokäytössä.
Päivällä kaikki räppänät auki, lukuhetki auringosta nauttien.

Kun suuri osa päivästä meni taas univajetta paikatessa päätin, että iltaan on pakko saada jotain piristystä.... Juhlaviikkojen sivut auki ja sieltä löytyi seuraavat sanat: Rakkautta, lämpöä, onnea. 

Sitä juuri tarvitsen! Ihana kapverdeläinen Neuza ensi kertaa Suomessa. Hyvä mieli ja lämpö todellakin välittyi koko konsertin ajan yleisöön, olin myyty. Super kiva ilta!!

Tää se on vielä kokematta tältä kesältä... Suppailua auringonlaskun aikaan..
Ihana Neuza!

Mirrin kanssa käydään nykyisin ulkona pimeän tultua koska silloin tuntuu tassu kulkevan helpommin toisen eteen. Paitsi tällä kertaa... Ensimmäistä kertaa oli toinenkin valjaissa oleva kissa kotipuistossa. Eikä se siihen jäänyt vaan myös kujakollikin oli yksinään kuleksimassa samoilla nurkilla. Eli kolme kissaa muutaman metrin säteellä. Se oli Mirrille aivan liikaa ja senssit oli sekaisin. Jarrut päälle ja kun muutaman askeleen uskaltautui ottamaan, tehtiin se ympärilleen pälyillen ja aivan paniikissa...

Taustalla valkoinen kissa myös ulkoilemassa ja kotimatkalla selvisi, että kisuli asuu samalla kadulla ja viereisessä talossa.

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti