lauantai 19. syyskuuta 2015

Linnareissu

Olipas mukava herätys kun lapsonen pyöräytti smoothiet ja oli muutenkin taikonut koko pöydän täyteen aamiaisherkkuja. Aamuteeveestä huomattiin, että presidentinlinnaan on tänään vapaa pääsy. Sinne siis ja vauhdilla. Puolitoista tuntia jonotusta, että päästiin linnaan sisään, mutta se oli sen arvoista eikä se niin pahalta edes tuntunut, väliin pikku teekupposet ja taas jaksoi jonottaa ja höpistä mummojen kanssa.


Upea visiitti linnassa. Sauli jäi näkemättä, mutta kaikkea muuta nähtiin sitäkin enemmän. Hienoja taideteoksia, kattomaalauksia, patsaita, tulisijoja, huonekaluja ja ennen kaikkea järisyttävän upeita kristallikruunuja. Säihkettä ja bling blingiä silmänkantamattomiin. Koko linna oli entisöity ja remontoitu todella ammattitaidolla. Kyllä silmä lepäsi. Ainut mikä ''harmitti'' oli linnan pienuus. Jotenkin olen aina kuvitellut Itsenäisyyspäivän kekkereitä telkkarista katsoessa tilat paljon suuremmiksi.
Linnasta Café Engeliin kuoharille ja leivoksille. Elämän pieniä nautintoja...

Kahvittelun jälkeen shoppailukierros kaupungilla, ruokatarpeet kauppahallista, kotiin ja lohi uuniin ja illalla vielä Luokkakokous leffa apple tv:stä. Nyt unta kiitos, huomenna taas paljon ohjelmaa ja jaloille liikettä.

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti