tiistai 22. syyskuuta 2015

Maailmanpyörästä vuoristorataan...

Jos sunnuntaina nautittiin maailmanpyörän antamista maisemista on tänään synkistelty tunteiden vuoristoradassa... Aamulla oli fiilikset matalat ja ikävä painoi, ilmeisesti Neean lähtö painaa mieltä ja tuntuu taasen hieman yksinäiseltä... Nää on näitä uuden kaupungin tuomia harmituksia. Vaikka täällä on paljon kavereita, ystäviä ja tuttavia, yhteisen ajan etsiminen on välillä kortilla, muilla on työt ja mulla olis lorvimisaikaa... Noh siitä se taas iloksi muuttuu ja muuttuikin jo hieman iltapäivällä.... 

Tämän kuun ostot alkaa olla paketissa, nyt köyhäiltiin ja värjättiin hiukset kaupan aineilla.
Lounastelua Lauttasaaren thaikkupaikassa. Vähän maisemanvaihdosta siis...

Minun ihana kampaaja ja ystävä Minna luki ilmeisesti minun synkistelyjä etänä kun pyysi seuraksi kaupungille. Nauroinkin Minnalle, että heti ottaa yhteyttä kun värjäsin hiukset ite... Kiinni jäin. Nää tälläiset(kin) yllätykset on vaan niin parasta. Ihanaa viettää aikaa yhdessä ilman sen suurempia suunnitelmia.

Meillä oli molemmilla Minnan kanssa paljon puhuttavaa joten kakuikshan se meni. :)
Ja taas herkutellaan.

Huikea sää on tänään houkutellut liikkumaan oikein urakalla, ensin päivällä kotoa ytimeen ja takaisin, alkuillasta rauhallinen nautiskelulenkki merenrantaa pitkin ja pimeän tultua vielä kunnon hikilenkki ja osittain juosten. Loistofiilis kun keuhkot antoi myöten muutaman kilometrin juoksemiseenkin. En tiedä onko syy meren hyvää tekevän vaikutuksen vai minkä, mutta siitä on aikaa kun olen voinut viimeksi juosta tuollaisen matkan. Mahtavuutta! Lenkin jälkeen oli kyllä niin voittajafiilis!



Kroppa voi hyvin, vielä kun saataisiin pääkoppa ja henkinen olotila samalle levelille niin hyvä tulee.. Monta on asiaa on mietinnässä ja ratkottavana... Tulevaisuus, työt, vuorotteluvapaan jatko ja loppuajan tekemiset ja monen monta muuta... Mutta huomenna on päivä uus, katotaan millä jalalla sitä silloin noustaan... :)

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti