keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Tunnustuksia...

Tunnustan. Osa 2. Mie oon tyhmä, pölöjä, mitä näitä nyt on... Kattelin tänään Katsomon ja Ruudun tarjontaa ja päätin vilkaista mikä ohjelma on Paratiisihotelli. Nimestä voisi kuvitella jotain matkustamiseen viittaavaa... Mutta mitä vielä... Täyttä p..kaa!! Aiheena oli parinetsintä ja parien välien sotkeminen... Sairasta. Ja näitä meille tarjotaan nykyään joka tuutista. Voi taivas! Mie vaan vissiin oon niin tyhmä etten ilmeisesti tajuu... Ja näistä meidän sitten pitää vielä maksaa...

Mulla on nykyisin hurja himo kaikennäköisiin mysleihin ja hedelmiin, voisin elää pelkästään näillä.
Tässäpä sitä... p..kaa koko ruudun täydeltä.

MUREKE

400 gr jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
1 1/2 dl maitoa, vettä tai kermaa
1 muna
1 sipuli
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
basilikaa
jalopenoja

TÄYTE
2 keitettyä kananmunaa 
päälle barbeque kastiketta

Sekoita neste ja korppujauhot, anna turvota. Kuullota sipulisilppu pannulla. Itse jätin tämän tekemättä ja laitoin sipulit suoraan muiden aineksien mukaan. Pilko jalopenot pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Muotoile noin puolet massasta suorakaiteen muotoon uunivuokaan. Laita keitetyt kananmunat massan keskelle ja peitä ne lopulla seoksella. Päälle barbeque kastiketta lisämakua antamaan. Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.


Illalla käynti keskustassa ja karkkietua hyödyntämään. Tarjoushaukat siis liikenteessä...

''Pieni'' säkki namuja... Vain 1,5kg... Riittää varmaan koko loppuvuodeksi.

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti