perjantai 11. syyskuuta 2015

The Voice

Mukava päivän aloitus kun taas yksi Joensuun Ihanuus eli tällä kertaa Heidi saapui isolle kirkolle ja päästiin pitkästä aikaa treffaamaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Lounaalla Heidin kanssa Da Vincissä.
Avokado-katkarapusalaatti oli ihan ok, mutta palvelu kyseisessä ravintolassa oli kyllä mitäänsanomatonta. Harmi kun puhutaan kuitenkin paikasta joka on aika loisteliaalla paikalla aivan ytimessä....

Meidät on kututtu Voicelle monet kerrat keväisen Turkin matkan jälkeen ja tänään vihdoin mentiin Katan ja Nooran kanssa visiitille. Tehtiin Mikon opastuksella turistikierros hienoissa tiloissa ja käytiin tutustumassa myös studion saloihin kesken lähetyksen Voicen Iltapäivän juontajien Niinan ja Laurin kanssa.

Tää oli ihan hyvä muistutus heti portaissa.. :)
Tästä se kierros lähtee käyntiin.
Voicen iltapäivä ja ihana Lauri!

Siis minen kestä! Voicella on taas menossa kisa jossa voi voittaa unelmalaukun! Ja siinä ne oli ihan hyppysissä... Oiskohan tuo Noora maanantaina aamun lähetyksessä Herättäjissä huomannut jos olis joku hävinny... :) Aah... oli ne vaan niin ihania!

Niin lähellä, mutta niin kaukana....
Vierailijat. Photo by Mikko Räsänen.
Noora, minä ja Kata.
Mikko ja Enkelit. Kuvan otti Voicen Oku joka näköjään ehdottomasti halusi päästä mukaan kuvaan, edes sormellaan... :)
Esittelykierroksen jälkeen alakerran terdelle nauttimaan aurinkoisesta syyssäästä.
Noora, Mikko ja Tortsu.
Ihana Kata ja mie.

Siis tuo Katti Karvajalka jaksaa aina yllättää... Iltapalan aikaan ihmeteltiin mihin otus on hävinnyt ja kun ruettiin syömään niin mistäs hän putkahtaa esiin... Tuolilta nukkumasta ja valmiina illalliselle. Katkarapuja, nam...

Chili-katkarapuja.

Ikimuistoinen päivä Voicella. Kiitos taasen! :)

-Kati


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti