Lettikampaus joka näyttää letiltä vaikkei olekaan letitetty vaan tehty ponnareista tai jotain... |
TÄYTETYT MUNAKOISOT
2 munakoisoa
400 g jauhelihaa
1 tlk chili-tomaattimurskaa (n. 370g)
1 sipuli
4-6 valkosipulinkynttä
öljyä paistamiseen
valkopippuria, mustapippuria, kuivattua basilikaa, persiljaa, ranskalaista yrttimaustetta, chilirouhetta
juustoraastetta
Halkaise munakoisot pituussuunnassa kahtia. Kaiva lusikalla kuoren sisällä olevaa maltoa pois niin, että kuorta jää noin 1 cm:n paksuudelta. Kuutioi koverrettu malto ja paista pannulla öljyssä. Lisää jauheliha ja sipuli. Ruskista.
Lisää ruskistetun jauhelihan sekaan silputut valkosipulit ja tomaattimurska, sekä mausteet. Anna kiehahtaa hetkisen.
Täytä munakoisot jauhelihaseoksella ja laita päälle hieman juustoraastetta. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa salaatin kera.
-Kati
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti