lauantai 17. lokakuuta 2015

Sieniä ja valoa

CityUrpo metsässä ja yrittää sienestää.... Yksi tämän vuoden suunnitelmia ja haaveita oli, että pääsisin marja- ja sienimetsään, kunnolla ja ajan kanssa. Marjametsään en muuton ja muiden häsmäkkien vuoksi päässyt, mutta tänään pääsin Tiian kanssa sienestämään Serenan maastoihin. Taitaa olla ensimmäinen kerta koko elämäni aikana kun näin tapahtuu... Alussa tuntui, että ainoot sienet jotka nähtiin oli puissa olevat käävät, mutta onneksi tuuri kääntyi ja sain ihan mukavan, muutaman litran suppilosaaliin.
Kun CityUrpolla ei oo sankkoja, se ottaa paperikasseja.. Märkä metsä ja paperipussit.... Ei paras yhdistelmä! En suosittele! Onnex mukana oli myös yksi Stockan muovipussi... :)

Linnanmäen Valokarnevaalit ovat olleet käynnissä jo viikon verran. Vihdoin pääsin itsekin näkemään koko alueen upeassa väriloistossaan. Ja täytyy kyllä ylpeänä sanoa, että odotus kannatti, sillä tänään onni suosi toisenkin kerran. Osallistuin nimittäin DumleBingoon ja voittohan se sieltä napsahti, numerolla 65! Toivottavasti on lotto voimassa jos vaikka osuisi kolmaskin onnenpotku tälle päivälle.... :)


Tänään on ulkoiltu urakalla, noustu mäkiä ja kontattu könöllään sienten perässä, ihailtu valokarnevaalien valoja ja saatu kaupanpäälle sellainen horkka joka ei hellittänyt edes pitkässä kuumassa suihkussa. Jos ensi yönä ei nukuta niin on kumma...

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti