maanantai 14. joulukuuta 2015

Joulua jemmaan

Jouluun valmistautumiseen kuuluu monta totuttua ihanaa rutiinia ja perinnettä. On lahjojen ostoa, ruokien valmistamista, piparien paistoa, korttien lähettämistä, joulusiivousta, joulukirkossa käyntiä, kuusen koristelua ja yksi parhaimmista.... Joululaulut!! Tänä vuonna osa perinteistä jää väliin joten joulun metsästystä sydämen sopukoihin on nyt haettu jo useampana eri päivänä... Joulua jemmaan osiossa illanviettoa Tuomiokirkolla laulaen antaumuksella niin perinteisiä kuin uusiakin joululauluja.

Ennen lauleloita kuitenkin joulukorttien viimeistelyä koska tänään oli viimeinen päivä postittaa ne edullisella joulumerkillä. Kyllä pitää jättää kaikki taas viime tinkaan, ärsyttävää! Siinä se päivä menikin värssyjä kirjoitellessa ja puuttuvia osoitteita etsien, mutta nyt tein myös suurtyön, josta oon mahottoman ylpeä! Tallensin nimittäin kaikki yhteystiedot puhelimeen, onpa jatkossa aika iisii!! :)

Urakka ohi.... Huh huh, mutta onpahan hyvä mieli.
Tuomionportaat kutsuu...
Kirkko täyttyy hiljalleen.
Yksi kauneimmista ns uudemmista joululauluista.
Näkymät portailta Senaatintorille ja Tuomaan joulumarkkinoille.

Hyvä mieli hiipii hiljalleen, mutta ihan en vielä kunnon joulufiilistä tavoittanut... Mikä lienee syynä... Mutta isosti on haikeutta ilmassa...

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti