sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Varpaat santaan...

Olipahan herätys... Itse asiassa jo toisena aamuna peräkkäin. Eilen lapset aloittivat aikaisin aamulla altaalla kiljumisella ja tänään seitsemän maissa megafonit raikuivat ja torvet soivat. Silmät sikkurassa ja melkein sydärin saaneena kampesin etuterdelle katsomaan mikä helv.. siellä on. Pyöräilyskabat! Seiskalta sunnuntai aamuna! Ja sitä ilakointia jatkui noin kymmeneen! Ymmärrän kyllä ettei täällä päivällä kuumuuden vuoksi voi moista aktiviteettia harjoittaa, mutta rajansa kaikella älämölöllä, pienempikin vola voisi riittää. Näillä on täällä muutenkin melkoinen tapa huudattaa laitetta kuin laitetta aina täysillä. :)

Pientä jet lagia on ilmeisesti ilmassa kun väsyttää edelleen ihan helkkaristi, toki aikaisilla aamuheräämisillä vasten tahtoaan saattaa myös olla osuutta asiaan. Hittoako mölyävät, mie oon lomalla enkä haluis herätä joka aamu seiskan aikoihin... :) ''Mellakkohäiriköinnin'' jälkeen onkin hyvä viettää päivä rantsussa, pistää silmät jälleen kiinni ja kuunnella aaltojen kuohuntaa. 

Mä työnnän mun varpaat santaan... 
No morjens! Pikkaisen on nyt luksus fiilis. Otat arskaa ja joku hieroo tunnin jalkoja. I'm in heaven!!
Pikku apulainen pitää työntekijöiden nestetasapainosta huolta. :)
Biksut ja lukemiset sävy sävyyn.
Maybe some banana...
Nää ruuat on niin huippuja. Tilasin omeletin, jonka sisällä kunnon nuudelia, kanaa, katkarapuja ja kasviksia cokiksella, niin hyvää! Eikä hintakaan päätä huimaa... Yhteensä vajaa neljä euroa vaikka ollaan rantakuppilassa.
Melkoisen tuulinen päivä ja kite surffareita ranta täynnä.
Laskuveden aika ja lienee viisainta painua jo hotlaa kohti. Grillaus riittänee tältä päivältä.

Olipahan ihana Sunny Sunday!

-Kati


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti