sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Toipilaana mennään

Kuume on poissa, mutta vielä aika hutjakoissa fiiliksissä mennään. Aamupalalle sentään kykenin. Kertoo kuitenkin jotain olotilasta kun heti perään otin parin tunnin päikkärit. Vetelä on olo, onneksi ei sentäs oksu lennä enään. Jotain positiivista. :)

Tämä päivä meni olotilaa kuulostellessa ja pienin spurtein liikkuen ja perään heti lepoa. Käytiin tutkailemassa Cha Amin kalastajalaituria ja täytyy sanoa, että bad mistake...  Siellä jos missä meinasi laatta liikkua. Koko matkan ajan on tehnyt mieli syödä vain kalaa erimuodoissa, mutta tämä tauti pisti halut taas länkkärimeininkiin eli se vähä mitä tänään on maistunut on ranet, hodari ja ravioli... Ja niin kun vannoin, etten roskaruokaa täällä suuhuni laita. Vannomatta paras sanonta piti taas paikkansa. :)

Siaminlahti.
Cha Am ranta pohjoiseen päin.
Turistikrääsää.
Myyjät menopeliensä päällä.
Cha Am satama.
Kurkistus laiturin alle... Ois voinu jättää tekemättä..
Iltasella käynti Premium Outletissä. Ei ollut kovin paljoa mielenkiintoista tarjontaa. Shoppailuinnon puute selittyy kyllä aika pitkälti tästä olosta... Myöhään illalla oli lämmintä vielä 29 astetta, paljonkohan mahtoi olla keskipäivällä..

Huomenna jos pääsisi retkeilemään niin olis aika bueno, jää sairastelun vuoksi monta kivaa kohdetta näkemättä.. Harmi..

-Kati




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti