tiistai 1. joulukuuta 2015

Mirri junailee

Mirri pääsi ensimmäistä kertaa elämässään junailemaan. Tarkoitus oli mennä asemalle sporalla, että olis tullut kunnolla uutta kissan arkeen, mutta yllärinä se meni sitten nenän edestä joten oli otettava taxi. En ole kyllä ihan varma onko Mirri ennen siinäkään ollut... Hovikuskeja hänellä on kyllä ollut ihan urakalla... :) Meidän junamatka meni todella hyvin, ei yhtään maukumista eikä koirillekaan suhissut yhtään, oon tosi ylpeä tuosta karvaturrista joka kiltisti kulkee aina mukana jos tarve vaatii. Ihan mussu. :)

Mirri päätti varmistaa jo illalla ettei häntä jätetä...
Taxi kutsuu kiireisiä.
Ytimessä ekaa kertaa.
Trevligt resa.
Pikkasen matkakaveria kiinnosti.
Joka puolella oli vahdittavia karvaturreja.
Kondaria piti myös vahtia ja oottaa millon se tarkistaa oman lipun.
Mirri sai aikalailla huomiota näillä asennoillaan...
Levotonta menoa...
Väliin maisemien tutkailua.
Päikkärit omalla penkkirivillä. Kondari nauroi tuliko meille riitaa kun ei suostu olemaan meidän kanssa... Se on se pienen elukan iso ego. :)
Kun tarpeex hilluu voi loppumatkan ajaksi rauhoittua äidin syliin...

Meillä on jokavuotinen perinne tyitsyjen kanssa kokoontua jouluillalliselle ja siinä samassa vaihtuu myös paketit. Tänä vuonna oltiinkin todella aikaisessa, mutta olipas mahtavaa, että onnistui tälläkin porukalla kokoontuminen pitkästä aikaa. Ja jutut jatkui siitä mihin viimeksi jäi, nauru raikui niin, että varmasti koko sali kuuli, mutta eipä tuo menoa haitannut. Huippua oli! Kuinka oonkaan kaivannut näitä ihanuuksia!! Kyllä ystävät on niin elämän suola ja sokeri!
Tänä vuonna Pentik on näköjään saanut meidän kaikkien lahjarahat... 

Kun tulin tyttöjen tapaamiselta Neean luo oli hänen huolenaan Mirrin kotiutuminen. Mirri jää nimittäin Neean hoitoon nyt noin kuukaudeksi kun minä lähden Thaikkulandian lämpöön. Hetken paikkaan tutustuttuaan ja muutaman herkun syötyään Mirri päätti rueta yöpuulle...


Ei taida olla kotiutumishuolia... Ainakaan minusta... :)

-Kati


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti