perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kaupungilla hutkuilua

Tänään on hilluttu kaupungilla oikein urakalla. Aamusta kynsihuoltoon Piian luokse Hyvänolon Keskukseen. Viime käynnistä olikin jo tovi ja kynnet alkoi näyttää aika hurjilta, mutta nyt on hyvä fiilis kun eilen sai hiukset uuden lookin ja nyt on kynnetkin jälleen huolitellut. Nyt passaa liikuskella ihmisten ilmoilla. :)
Seuraava etappi oli hyvän ystävän Sannan kanssa pitkästä aikaa lounaalle. Ja tällä kertaa molemmat ilman kiirettä, saatiin vaihtaa kuulumisia kunnolla. Miten voi saada virtaa ja hyvän mielen kun saa puhua luotettavalle ystävälle joka sanoo rehellisesti oman mielipiteensä, kannustaa ja pitää taatusti puolia jos sellaiseen on tarvetta. Mitä olisikaan elämä ilman tälläisiä loisto yksilöitä! :)

Lounaan jälkeen vähän shoppailua ja kiertelyä sisustusliikkeissä. Kaikkea ihanaa kevät hömpötystä on tullut liikkeisiin, mutta sain onneksi kierrettyä houkutukset vaikka tiukkaa se tekikin... Kotiin välillä viikkosiivousta tekemään ja päivälliselle ja illalla Neean kanssa vielä uudestaan shoppailemaan. Nopeasti meni tämä touhukas päivä.
Uudet, hempukan vaaleanpunaisella höystetyt kynnet.
Sanna! Parhautta!
Sannan kanssa Hyveen lounaalla, ihana punajuuri-fetawokki perjantain kunniaksi valkkarilla... Because I can... :)
Tässä aika hyvä ohjenuora tälle vuodelle ja jatkoonkin...
Shoppailukierros vol 2 ja iltajuomilla Neean kanssa.

Vähän pakko vielä loppuun fiilistellä lisää uusilla hiuksilla. Olen saanut nyt niin paljon kehuja tästä uudesta lookista ja tuntuu kyllä itsestäkin pitkästä aikaa aivan huipulta.

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti