torstai 19. maaliskuuta 2015

New Hair

Hui! Nyt lähti tukka tai ainakin puolet. Annoin kampaajalleni Minnalle vapaat kädet tehdä mitä vain ja täytyy kyllä sanoa, että olen niiiiin tyytyväinen. Hieman tuntuu kyllä orvolta kun on aika kevyt fiilis. Mietin jo aiemmin, että mitä tekisin ja uskaltaisinko leikata radikaalisti hiusten pituutta, vuosikaudet ollaan kuitenkin menty pitkillä hiuksilla. Hyvä, että rohkaistuin Minnan ehdotukselle, lopputulos on huippu! Minnan käsittelyssä on muutenkin kiva käydä, aina niin taidokasta kädenjälkeä, eikä tarvitse lähteä pettyneenä pois.


Päivällä kävin töissä treffaamassa myös tyitsyjä, olipas kiva nähdä reilun kuukauden tauon jälkeen. Illalla oli sitten vuorossa yrttikurssin viimeinen kerta. Lisätietoa uusista yrteistä ja päästiin myös istuttamaan hieman erikoisempia siemeniä kotiin viemisiksi. Katsotaan mitä niistä nousee vai nouseeko mitään.. :)


Paljon on ajatuksia ja toiveita tälle sapattivuodelle. Nyt on jo new hair ja voisiko sanoa new me.. Katsotaan mitä muutoksia seuraavaksi...Iso kiitos jälleen Minna Murulle muutoksesta ja turinatuokiosta!  :)

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti