maanantai 2. maaliskuuta 2015

Urheiluvamma

Terveellisellä aamupalalla ja kyykyillä polkaistiin tämä päivä käyntiin. Luonnonjogurttia, hedelmiä, mysliä ja pari keitettyä kananmunaa, lisänä vihreää teetä. Hedelmiä meni tänään muutenkin pitkin päivää. Aloitin muutama päivä sitten kyykkyhaasteen joka kestää maaliskuun ajan, tekee kyllä niin hyvää ja tuntuu jo heti muutaman päivän jälkeen. Pieni liike voi todellakin olla tehokas, eikä vie paljoa aikaa. Joka päivä panokset kovenee ja lisää toistoja tulee. Ja toivottavasti myös näkyy kropassakin. Tänään päivän saldo oli 55 kyykkyä. Aika helppoa vielä tässä vaiheessa.

Leppoisan aamun jälkeen laduille sivakoimaan. Hiihto sujui erittäin hyvin, ainoana miinuksena kesken lenkin kipeytynyt nivunen joka sitten pakotti ottamaan lopun päivää vähän iisimmin. Ilmeisesti löysin jonkin ''uuden'' lihaksen jota ei ole tullut hetkeen käytettyä... Nää on näemmä näitä urkkailun haittapuolia. Mutta kymppi vedettiin tänään ja siitä olen iloinen. Mutta kurjaa on se, että heti kun jostain innostuu niin sitten satuttaa itsensä.. Niin minun tuuria.

Lenkin jälkeen vanhempien kanssa päiväkahvit ja sitten saunaan. Luksusta! Enpä muista milloin olisin viimeksi saunonut keskellä päivää. Pitkät, miedot löylyt ja lekottelu lauteilla saa olon kyllä aika raukeaksi.


Loikoilua sohvalla kirjaa lukien ja Mirrin vaaleanpunaisia varpaita ihastellen, siinä oli iltapäivän askareet. 

-Kati





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti