lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kevään ekat

Kevät on mielestäni sellaista aikaa jolloin tulee huomioitua eniten ensimmäisiä kertoja, kuten milloin aurinko paistaa lämpimimmin, saapuu ensimmäiset muuttolinnut, tulee hiirenkorvat puihin jne jne... Toki vastaavia on talvellakin (ensilumi), mutta itselle näin kesän odottajana huomio keskittyy eniten tähän aikaan vuodesta.

Tänään join kevään ensimmäiset terdeteet Mirrin kanssa etupihalla ja samaan aikaan kaksi joutsenta kiljui ja lensi meidän talon yli, harmi ettei kamera kerinnyt mukaan näihin karkeloihin... Piti pari kertaa miettiä mikä ääni edes oli kunnes taivaalle katsottuani tajusin mikä siellä liitelee. Jotenkin ei olisi voinut edes kuvitella, että tähän aikaan vuodesta kaunis joutsen tulisi meidän leveyspiireille. Käsittämätöntä!! Mihin ne laskeutuu kun lähes kaikki vesistöt on jäässä ja ensi viikolle on luvattu takatalvea...

Aurinko! Mikä ihana tekosyy kieriskellä ja loikoilla pihalla...

Päivällä oli taas jouduttava kisoihin duuneihin. Tarkoitus oli keretä myös Katajan korispeliin, mutta duunit vei voiton ja kerkesin vain jatkoille Gaudeen kuuntelemaan jälkipelit... Ei huono vaihtoehto sekään. :) Huomenna viimeinen kisapäivä ja sitten loppuu vapaaehtoistyö vähäksi aikaa.. Voi haikeus! Mietittiin juuri tänään, miten me seuraavat viikot rakennamme... Ehkä silti hiippailemme kisa-alueelle... Se jää nähtäväksi. :)

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti