torstai 26. maaliskuuta 2015

Ystävä vuosien takaa

Tämä päivä pyhitettiin pitkälle kävelylenkille, meren tuoksulle ja vanhojen rakennusten ihailulle. Tuntuu oudolle kun voi istahtaa rauhassa puistonpenkille, tutkailla katukuvaa ja katsella ohikiitäviä kiireisiä ihmisiä. Yleensä Helsingin visiitit on niin aikataulutettuja eikä millekään ylimääräiselle jää aikaa, mutta onneksi nyt on ollut toisin.

Päivään mahtui myös kirppisvisiitti ja kotitreenit Seban kanssa, piristävää toimintaa. Illalla vanhan ystäväni Sarin kanssa syömään ja entisiä aikoja muistelemaan. Asuimme kauan aikaa sitten, niin kauan ettei sitä viitsi edes mainita, yhtäaikaa Kuopiossa, emmekä ole nähneet toisiamme vuosikausiin.. Silti höpöteltiin kuin ennen vanhaan. Sari oli ottanut muutamia vanhoja valokuvia mukaan, voi luoja sitä naurua, niin se muoti muuttuu... :)

Hietsun herkut.
'Kotona' odotti uusi kaveri, joka tepasteli pihalla useamman tunnin ajan. Minusta söpö, monesta paikallisesta vähemmän..
Ylläritreenit Seban kaa.
Illallisherkut Sarin kanssa Coloradossa.
Lapsoset kauan aikaa sitten, voi söpöläiset.
Olipas taas päivä, josta jää ihania muistoja. Parasta antia oli ehdottomasti, että sain vanhaan ystävään pitkästä aikaa kontaktin. Huippua! Hyvä muistutus taasen, että vaikka välimatkaa onkin ei yhteydenpitoa pidä todellakaan unohtaa..

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti