lauantai 21. marraskuuta 2015

Ihania ylläreitä ja ystäviä

Ja kuinkas se lauantai aamu lähtikään käyntiin... No eteisen pöytää ja tuolia etsiessä tietenkin. Nyt alan jo kohta luovuttaa, ei taida löytyä vanhoja sopivia huonekaluja mistään. Taidan tehdä niin, että ostan sen Sotkan mangopuisen pöydän ja jos tulee vanha myöhemmin vastaan niin vaihdan sen sitten... Mutta tämänpäiväiset kaksi paikkaa jossa käytiin olivat kyllä ehdottomasti ihan parhaat ja miten toteutettu, niin siistiä ja kaikki harmoonisesti esillä, väreittäin, asetelmin. Ja hinnat edulliset verrattuna antiikkiliikkeisiin joissa on välillä kyllä hurjasti ilmaa välissä... Suosittelen käymään Tattarisuolla!!

Wanhan tavaran löytötori. 
Tattarisuon Antiikki. Samassa pihapiirissä kuin edellinen.

Mulla on synttärit ensi maanantaina ja ikää alkaa olla plakkarissa sen verran, että eipä ole niin väliä viettääkö niitä vai ei. Ilmeisesti ihan kaikki ei samalla viissiin ajatellut koska minun synttäreiden vietto alkoi yllärinä jo tänään. Ensin Southparkissa neljän ruokalajin menulla josta ilta jatkui improesityksen merkeissä yön pikkutunneille. Olihan mukavata ei voi muuta sanoa, kaunis kiitos Ihanat Tiia, Kimmo ja Tortsu! :)

Neljän ruokalajin illallinen täysin yllärinä. Minä luulin löhöäväni sohvalla koko illan.. Niin hyvää ruokaa!!
Maybe some wine...
Kolina ja hassun hauskat miehet. :)
Meidän pöydän lauseet improa varten...

Todella kiva ilta takana. Herkkulakko kärsi tänään hiukan, mutta ei oteta siitä ressiä kun kerkesin kuitenkin ennen illan menoja tekemään päivän harjoitteet.

Kotitreenissä oli tänään pitkien venyttelyjen päivä ja vapaaehtoisesti sai tehdä myös vatsalihasliikkeitä 3-4 kierrosta ja tottakai nämä tuli tehtyä nyt kun vauhtiin on päästy. Super ihania venytyksiä, rauhassa jokaista liikettä vähintään minuutin ajan. Harvoin tulee näin pitkää keskityttyä yhteen asentoon, mutta voi pojat kylläpä tuntui hyvältä! :)

Nyt kutsuu nukkumatti. Kiitos tästä päivästä!

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti