keskiviikko 25. marraskuuta 2015

My Fair Lady

Aamusta keittiönpöydällä odotti se toinen synttäriylläri ja ehkäpä tää oli myös nimppariylläri kun mulla tänään sellaisetkin on... Ollaan välillä hankittu kotiin kirjoja ja löysin itseäni todella kiinnostavan opuksen kerran Korjaamolta, mutta en raaskinut sitä silloin vielä hankkia. Tänään se Ihanuus, My Fair Lady nökötti nätisti edessäni... :)

Olen aina ihastellut tätä Ladya. My Fair Lady.
Ihana, niin kaunis Audrey!!!

Tänään helppoa arkiruokaa, tortillalettuja ja jauhelihaa joista saa kätevästi maistuvan tortillalasagnen. Tän ohjeen sain joskus vuosia sitten Sartsalta ja tää on niin iisi ja helposti muunneltavissa. Tarviit vaan pussin tortilloja, jauhelihaa, 2 purkkia taco soossia, jalopenoja ja juustoraastetta. Ensin siis jauhelihan ruskistus ja maustaminen, soosit sinne sekaan ja myös vähän vettä. Sitten vaan vuuan voitelu ja kerroksittain lettuja ja soosia,väliin myös jalopenoja ja juustoraastetta. Soosilla aina aloitus ja lopetus. Uunissa 200 asteessa noin vartti ja eikun syömään... 

 Mirri on tänään ollut jonkun kumman riivaamana. Aina kun yritin lukea hän tuli istumaan kirjan päälle ja seuraavaksi hän keksi rueta puremaan minun kännykkää... Ihme hyypiö. :)


Kotitreenissä piti olla välipäivä, ohjeena vain rentoutumista ja ulkoilua. Täällä on tuullut niin kovaa koko päivän aamusta iltaan, että kylläpä jäi lenkkeilyt tekemättä. Niimpä tein sitten kuitenkin parit treenit. Ja tiedän jo nyt, että huomenna olen aivan tukossa... Mut ei maha mitään, oma moka ja oma kova halu saada tuloksia aikaan. Mutta huomenna on toinen vapaapäivä ja sen aion kyllä todellakin pitää.

-Kati



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti