perjantai 20. marraskuuta 2015

Kotihiiri kotitreenaa

No ni, nyt se vihdoin tapahtui. Kun en salille ole täällä päässyt niin päätin aloittaa nettitreenin. Minähän olen aloittanut tämän vuoden aikana jos jonkinmoisia haasteita, on ollu pepputreeniä, vatsahaastetta ja ties mitä, mutta kaikki on jääneet kesken milloin minkäkin syyn takia. Mutta nyt päätin ottaa itteeni niskasta kiinni kun herkkulakossakin ollaan. Tämä olis aika hyvä lisä sen ohella. Löysin noin viikko sitten mielenkiintoisen linkin jonka sitten ylläripylläri kadotin, mutta onnekseni tänään sain sen eteeni uudestaan ja tutustumisen jälkeen aloitin heti. Kolmen viikon verkkovalmennus jossa pitäisi tuloksiakin syntyä, näyttää hyvältä?, polttaa masurasvaa, vahvistaa lihaskuntoa, saada muodokas vartalo jne jne.... Uutta elämää kohti siis. Ja vielä alehintaan 24,50€. Katsotaan toimiiko... Jos kiinnostuit bongaa hyvä elämä täältä.

Kamat esille ja treenaamaan.
Laiha-Läski valmiina koitokseen. Katotaan onko kuvassa eroa kolmen viikon päästä.
Sain kaupanpäälle tsempparin ja oman PT:n... Saapui tatamille heti. :)

Ensimmäisessä treenissä kuusi liikettä mm. burpee, ristikyykky, vatsarutistus ja dippi. Suositellaan 3-6 kierrosta. Pakko oli tietysti vetää heti alusta asti täysillä eli täydet kuusi kierrosta. Aikaa meni itse liikkeisiin perehtymisen jälkeen meni noin 20 minuuttia, jos siihen ei ole aikaa muutaman kerran viikossa niin johan on kumma! Niin odotan huomista, silloin ei tehdä tätä HIIT harjoitusta vaan luvassa on jotain ihan muuta..

Punanaama tehtävän suorittaneena, niin siisti fiilis. Hiki tuli!

Joskus minusta tuntuu, että Mirri ymmärtää oikeasti kaiken mitä hälle sanon. Niinkun nyt, sanoin et nyt on pakko päästä heti suihkuun niin mistäs minä hänet löysin... Suihkukopista odottamasta!
Lounasta kehiin ekan treenin jälkeen.

Käytiin alkuillasta taas metsästämässä hankintoja eteiseen laihoin tuloksin tälläkin kertaa. Jotain mielenkiintoista kuitenkin löydettiin vaikka ei ihan minun makuuni kyllä istukkaan, mutta huikea paikka silti ja täytyy kyllä sanoa, että ompahan taitavasti tehty. Astu matkalle Wierd Antiquesin maailmaan jota he itse kutsuvat sanoin, everything old, weird, cool and wonderful... Ja sitä kaikkea se kieltämättä oli! :)

Kulkupelejä niin isoille kuin pienimmillekin...
Ehkäpä pikku karuselli...

Olisko olohuoneen nurkassa tarvetta tai tilaa pallokalalle, täytetylle liskolle tai hulahula-tytölle...
Ja bonarina perällä Salme baari.

Että tämmöistä tännään...  Se olis taas viikonloppu käsillä, hitto miten tääkin viikko meni yhdessä hujauksessa! Katotaan mitä sitä keksis loppuviikolle... :)

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti