lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kaikki kiva loppuu aikanaan...

Kotimatkalle heti aamusta. Viime yönä ei juuri tullut nukuttua kun kello soi jo aamu neljältä eli pari päivää menee nyt lähes samoilla silmillä.. Ensimmäinen lomaviikko tuntui menevän todella hitaasti, mutta tämä toinen meni niin hujauksessa, että ihan ärsyttää. Suomeen oli toki myös kiva palata kun aurinko otti täälläkin ihanasti vastaan, mutta on se silti vaan niin eri asia olla paahtavan auringon alla kunnon kesähepenissä. Tahtoo takas...

Viimeiset vilkaisut Kale-kukkulalle..
Loman ensimmäisenä päivänä ostin ison jäätelörasian, jota sitten syötiin vasta vikana yönä... 
Kapsäkit valmiina kotiinpaluuseen.
Hiljainen on kylänraitti vaille kuusi.
Liput liehuen otti kotomaa reissulaisen vastaan...

Pari päivää kun menee valvoesssa yhteen putkeen niin elimistö on hivenen sekaisin ja tämän näki kyllä minun jaloista. Lennon aikana nilkkani turposivat aivan mielettömiksi mötiköiksi, nilkka ja pohje lähes yhtä paksut. Lentosukathan oli mukana... Matkalaukussa... Turpeisessa meiningissä mentiin loppu ilta ja yö. Mulla oli tarkoitus, että lähden tänään lähes suoraan kotiin, mutta junalippu oli yli 80 euroa joten päätin vilkaista vielä kimppakyyti sivuston ja sainkin sieltä lipun sunnuntai aamulle 20 euron hintaan. Ja ehkä muutenkin hyvä, etten lähtenyt näillä jaloilla enää viideksi tunniksi junaan istumaan.

Jäätävää ensiapua.
Tipsu kävi miut kentältä heille päivää paistattamaan.
Pienen lepohetken päätteeksi ytimeen moikkaamaan Kataa. Ei ehkä viisas päätös jalkojen kannalta, mutta silti  päästävä oli.
Ihana Kata, joka oli myös mukana Voicen retkellä.
Sushitime.
Teatime at Steam Hellsinki.
Aikamoista teetä...

Olipas huippua tavata Kata muutaman viikon tauon jälkeen. Ihanaa kun Voicelaiset pysyy elämässä mukana.

-Kati



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti