torstai 4. kesäkuuta 2015

Sateesta poudaksi

Tutustuin eilen illalla iltadrinksulla Marbella nimisessä rantaravintolassa Emilia nimiseen nuoreen suomalaiseen naiseen, joka oli myös tullut kyseiseen paikkaan yksin. Oli aivan mahtavaa rupatella vaihteeksi suomeksi ja oikeasti niitä näitä eikä aina vain ohimennen jonkun kanssa ruuasta, vaatteista tai jostain muusta turismiin littyvästä. Uudet tuttavuudet on niin parasta. Ja se on myös mielenkiintoista, että jos olisimme Suomessa istuneet vierekkäisiin pöytiin niin eipä sitä juttua olisi tullut kummallakaan todennäköisesti aloitettua... Mikä siinä on, että pitää tulla tuhansien kilometrien päähän kotimaasta, että uskaltaa jutella viereisiin pöytiin... :) Yön pimeinä tunteina ''kotiin'' kävellessäni alkoi ripeksiä ihanaa, lämmintä kesäsadetta ja sitä tulikin aikalaisesti yön aikana. Onneksi kerkesin sisälle ennen suurimpia kuuroja. Tänne on luvattu kolmelle päivälle sateita, mutta ei niitä tänään kyllä näkynyt vaan aurinko antoi taas parastaan ja altaalla kärvistelin nahkaani koko päivän.

Aamulla pikku jumppailut lähikauppaan puutelistan kanssa ja kyllähän sieltä taas evästä mukaan lähtikin ja painavien kassien kanssa ylämäkeen porhaltaessani sai hyvän peppu- ja pohjetreenin.

Siis mitä herkkuleikkelettä pistaasilla höystettynä!! Pähkinäpösilön nautinto.. :)
Nam! Tekee niin hyvää, tuoreet marjat ja hedelmät...
Uusi kirja aloitettu. Tää oli mukana myös Voicen reissulla, mutta siellä ei ollu kyllä aikaa keskittyä kirjoihin.. :)
Viime Alanyan reissulta ostettu iso ja superpirteän keltainen Billabongin laukku on ollut huippuostos pitkiin aikoihin!
Ensikosketus altaaseen..
Niin kaunis vedenvälke...

Tänään oli ehkä kuumin päivä tähän mennessä ja rusketus senkun syvenee ja hyvinvointi kasvaa. Uskaltauduin jopa altaaseen uimaan ja se on nykyisin mulle aika kova juttu, mutta eihän se ollu edes kylmää, hitusen viileää ja tuntui kuin linnunmaidolta. Hyvä oli lillua!

Nyt kun on muutaman päivän yksikseen patsastellut, lukuunottamatta kaikkia niitä jotka yrittää houkutella milloin mihinkin ravintolaan tai pikku putiikkiin sisälle, on niin huippua kun tänne alkaa valua tuttavia, sukulaisia ja kavereita ympäri Suomea. Hauska ylläri tälle matkalle. Tänään onkin sovittu urakalla treffejä ja mietitty mitä kaikkea sitä tehtäisiin.

Illalla pikku tepsuttelut kylille ja moikkaamaan serkkuani ja hänen vaimoaan.

Näillä mentiin iltarientoihin, aika merellistä meininkiä.
Vestan kisu.
Ihqu serkkuni Tomppa The Mojitomestari! Taitaa olla eka kerta kun nään tuolla puolen baaritiskiä... :)


-Kati



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti