maanantai 1. kesäkuuta 2015

Lukutoukka

Jaahans, se piti korjaajan tulla hotellille tänään katsomaan nettiyhteydet kuntoon. Veikkaan ettei ole käynyt koska yhteydet ovat edelleen aika ajoin huonot. Mutta näillä mennään mitä tarjottavissa on ja muuta ei nyt voi. Kuviakaan en saa tänään siirrettyä joten nekin jää odottelemaan parempia aikoja. Tuntuu, että joka toinen päivä toimii ja joka toinen ei..

Partsiasu. Ai, että on kivat rajat...

Helteinen ja paahteinen päivä Alanyassa. Siitä syystä päätin jäädä ensin omalle katetulle parvekkeelle aamuksi ja osaksi iltapäivää ja vasta kolmen jälkeen menin muutamaksi tunniksi altaalle. Ja ihan visas ratkaisu olikin, vielä silloinkin oli niin kuuma, että nahka meinasi taas palaa karrelle. Samoissa merkeissä meni tämä päivä kuin eilinenkin eli kirja kourassa ja loikoillen. Kohta onkin jo Katja Kallion Sooloilut luettu ja voi siirtyä seuraavaan opukseen. Kuulostaa nämä minun tekemiset jopa tylsältä, mutta itse nautin täysin rinnoin kun saa vain olla. Ja aurinko, ihan parasta. Kyllä tulee niin hyvä mieli.

Meitsin pytinki. Miun parveke on 5. kerros ja toinen oikealta, just tuon alimman palmunoksan kohdalla.

Illalla jos jaksaa ajattelin käydä taasen käppäilemässä rantakadulla. Aurinko on ihana, mutta se kyllä välillä imee mehut ihan täysin... En silti valita, vaan nautin.

Tämän alueen vieressä aivan aidan takana on mieletön määrä skoottereita. Minun villi veikaus on, että ne on siinä parkissa koska ei varmaan kerrostalojen pihaan mahtuisi joka perheen ajopelit... En tiiä, pitää varmistaa joku päivä joltain paikalliselta.

Kuka tuolta omansa löytää...
Kale iltavalaistuksessa.

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti