sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Ystäviä ja Urpoja

Aamuyön pikkutunneillehan se hyvässä seurassa hujahti. Tälläiset yllärikinkerit on kyllä ihan parasta. Aamukolmelta taidettiin kammeta siskonpetiin ja kahdeksalta jo silmät auki uudelleen, unet jäi siis aika vähiin. Minä sain kunniapaikan Tiian ja Kaitsun keskellä ja voinpahan kertoa, että oli niin kuuma, nukuttiin meinaan kaikki saman tuplapeiton alla ja mulla ei tietenkään ollut juuri mahdollisuutta tulla peiton sisältä pois... Kuuma yö siis takana. :)

Yöllistä menoa.
Aamuinen brunssi.
Ei pöllömpi vierailu.

Brunssin jälkeen päätettiin käydä moikkaamassa vielä Helsingin mummia. Kun päästiin autolle siellä odottikin vähemmän mukava ylläri, joku törppö oli ajanut autonsa aivan meidän puskuriin kiinni. Siinä sitten aikamme selviteltiin auton omistajaa ja saatiin onneksi omamme pois nalkista. Ilkesipä kuski keljuilla meille tilanteesta aivan kuin se olisi ollut meidän syymme ja väitti vielä, että ollaan kolhittu hänen autoaan vaikka ei oltu liikutettu autoamme milliäkään eilisen jälkeen ja hän on siihen ajanut meidän jälkeen... Kaikenlaisia urpoja sitä pitää tavata! Tarinan opetus, muista käyttäytyä ja ajattele myös toisia ihmisiä äläkä katso vaan omaan napaan! Että osaa ottaa aivoon tuollaiset tyypit! Arghh!!

Vietiin mummille yllärijädet.

Mummon luota kotia kohti ja pienellä kiireellä... Varasin aiemmin viikolla Helille ripsihuoltoajan, jota jo muutamaan otteeseen tuli siirrettyä. Varsinkin tuo autoepisodi sotki aikataulua, mutta ihana Heli jousti taasen ja pääsin kuin pääsinkin illan päätteeksi pötkähtämään hoitolan tuoliin. Pitkän matkustuspäivän jälkeen kun saa heittäytyä toisen käsittelyyn niin unihan siinä väkisinkin tulee... Ja täytyypä mainita mitä palvelua jälleen kerran sain! Illan viimeisenä asiakkaan sain kyydin vielä kotiin, tämä on asiakaspalvelua isolla A:lla! Kaunis Kiitos Heli ja PS-Team nyt on taas räpsyttimet kondiksessa.


Pitkä päivä takana ja ompahan ihanaa olla taas kotona ja sukeltaa omaan sänkyyn..

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti