maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kesän ekat vihtomiset

Hyvin nukutti omassa sängyssä. Aamulla oli sellaista venkoilua, että nousin sängystä vasta puoli kaksitoista ja suorilta lounaalle Sannan kanssa kuulumisia vaihtamaan. Kun on kaksi viikkoa erossa hyvästä ystävästä niin juttua riittää molemmilla. Mulla Turkin reissusta ja Sannalla Nizzan lomasta. Otin lounaalla salaatin ja mukana oli hedelmiä ja marjoja. Voin sanoa, että on siinä aika suuri ero syökö niitä tyyliin suoraan puskasta lämpimän auringon alla vai täällä minne ne on ensin raakana kuljetettu... Huomaako kenties tätä minun kaukokaipuutani takaisin etelän lämpöön... Ei suinkaan. :)

Lomalla herkuttelun jälkeen salaattilounas on aika bueno vaihtoehto. 
Pyykkipäivä, reissukamat puhtaaksi seuraavaa matkaa varten.
Naapurin Napollakin oli ollu ikavä kun tuli niin terhaakkaasti tervehtimään.

Varasin tänään kirppispaikan. Nyt lähtee vanha ja turha roina pois. Ärsyttää kun on joka paikka täynnä kaiken maailman tavaraa joita ei todellakaan tarvii, tai jos tarvii niin kerran vuodessa jos sitäkään. Nyt siis kodin kuntokuuri, jonninjoutavat veks ja ei uutta tilalle. Toivotaan, että kauppa käy niin saa seuraaviin reissuihin hieman matkarahaa. :) Huomenna alkaa hillitön laputus.


Illalla aivan upea auringonpaiste, mutta eipä se juurikaan lämmittänyt kun asteita oli vain yksitoista. Oikeesti nyt kesä, ala tulla! Auringon innoittamana kävin tekaisemassa kesän ensimmäisen vastan. Aah se tuoksu mikä siitä saunassa tuleekaan!!! Tuoksuu niin kesälle!

HandMade by me!
Ensimmäinen kylpijä tuntus olevan jo lauteilla...
Lisää kesän tuoksua kotiin, ihanat syreenit...

Olipahan hyvät löylyt! Voi jestas!

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti