tiistai 5. toukokuuta 2015

Auringonpalvojat

Huh hellettä! On tarennut, lämpöä on ollut tänään 30 asteen tienoilla. Ihanaa! Tätähän me tilattiin ja pyyntöön on vastattu.

Meidän piti kiivetä kävellen katsomaan auringonnousua 1200-luvulla rakennetulle linnoitukselle Kale-kukkulan laelle, mutta osa porukasta jänisti joten ei me sitten mentykään. Otimme aamupalan jälkeen taksin ja huristimme sillä kohti huippua. Olisi se ehkä ollut aikamoinen suoritus tarpoa koko matka kävellen, ihan hyvä ettei menty silloin aamutuimaan. Eikä maisemat kyllä olleet huonot näin päiväsaikaankaan. Sielu ja silmä lepäsi.

Alanya ja Kleopatra ranta.
Kuvaajamme Mikko Voicelta kerrankin itse kuvassa.
Maisemat kukkulan toiselta puolen.

Kukkulan valloitukselta makoilemaan rannalle. Tänään sai ottaa rennosti, koko ryhmän yhteistä tekemistä on vasta illalla. Hivenen vajaaksi jääneet yöunet saivat silmät lurppasemaan ja nukahdin hetkeksi aurinkotuoliin sillä seurauksella, että selkäpuoli on aika lähellä keitettyn ravun väriä. Nahka on siis aikast hellänä... Auts! Siitäkin huolimatta oli kyllä aivan mahtavaa nauttia pitkästä aikaa auringonpaahteesta rennosti loikoillen.

Rantsupäivän päätteeksi tein herkullisen löydön joita ei vain voinut vastustaa... 

Tänään illastimme aivan huikeassa näköala ravintolassa suussa sulavaa lammasta. Maisemia ihaillen ihanassa seurassa illastaen saimme nauttia Alanyan auringonlaskua ja kuun nousemista taivaalle. Huikea päivä siis tänäänkin, vielä on lomaa onneksi jäljellä ja nautinnot saavat jatkua...

-Kati



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti