perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappumatkailua!

Hip Hei mun Macci suistui yhteistyöhön mun kanssa! Eli päivitystä tuoreilla kuvilla seuraa. Jee :)

No niin early bird madon nappaa vai kuinka se sanonta menikään... Vappupäivään herättiin jo ennen kuutta ja seiskan pintaan olin jo metsän siimeksessä upeassa auringonpaisteessa intervallilenkillä. Aikaiseen herätykseen lienee syynä Voicen matkan lähestyminen. Oli kyllä hienoa, että sain itseni lenkille koska veikkaan, että haastetreeneihini tulee nyt väkisinkin viikon mittainen tauko, mutta siitä en ota nyt stressiä vaan nautin täysillä kaikesta mitä matka tuo tullessaan, ilman yhtään morkkista urkkailusta. Se on nyt päätetty! Haasteet aloitan vaikka alusta uudestaan reissun jälkeen.

Vappu pusut metsälenkiltä. :)
Luonnon jäätaidetta.

Noora ja Lenni tulivat Kajaanista meille kympin jälkeen ja yhdeltätoista olimme jo Vappu brunssilla Surakan Baarissa. Hyvä tankkaus ennen matkaa kohti Helsinkiä. Päätettiin lähteä Nooran kanssa reissuun autolla koska lennot ei onnistunut aikatauluongelmien vuoksi ja VR tarjosi kyydit pikkaisen kalliilla hinnalla, 160€ per nuppi, aikamoinen hinta sanon minä! Samalla hinnalla olisimme lentäneet! Autoilua siis ja matka meni kuin hujauksessa, hyvää seuraa kun oli! :)

I'm ready to go!
Skål allihopa! 
Surakan brunssi harvoin pettää, ei tänäänkään...

Hotlalle saavuttiin hyvissä ajoin ja saatiin vähän relattua ennen illallista. Meitä on lähdössä Turkkiin 30 onnellista arpaonnen suosimaa sekä Voicelta Noora ja Heli, kuvausryhmässä Kristian ja Mikko. Huikea porukka on kyllä koossa, naurua ja iloista puheen sorinaa kuului illan aikana kaikkialta. En malta oottaa tätä reissua! 

Ryhmä haltuun, tästä se lähtee. Illallinen kutsuu.
Hupsuttelua! Pitää harjoitella jos joskus pääsis vaikka naimisiin...
Suussa sulavaa herkkua!

Hieno dinneri takana, meitä hemmoteltiin kivoilla ylläreillä jotka saatiin matkan yhteiskumppaneilta, Pizbuinilta, Iberolta ja Nina Ricciltä. Tack och adjö! Huomenna kohti lentokenttää klo 04!

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti