maanantai 25. toukokuuta 2015

Fillarointia

Saatiin pyörät tänään vihdoin keväthuollosta ja voi sitä riemua kun päästiin Neean kanssa polkaisemaan kunnot vauhdit pitkin maita ja mantuja. Sää oli pyöräilyyn mitä mainion, pikkasen viilee, ei aurinkoa, joten jaksettiin polkea kunnon lenkki. Neea otti alleen perus Jopon ja halusi vaihtaa minun pyörään kesken lenkin. Ymmärrän kyllä miksi! Oli kuin olisi ykkösvaihteella ajanut. No tulipahan hyvä treeni reisille.


Fillarilenkin jälkeen ihana Nea tuli meille tyttöjen kanssa päiväkahville. Pakkasesta piirakoita ja mansikoita kehiin ja oiva välipala oli valmis. Tytöt on kissojen perään ja sattu aika hyvin kun naapurin Napokin päätti taas yllättää visiitillään. Pikku neidit oli mielissään. Käynti Mirrin ruokakupilla ja tuttuun tapaan hatkat heti perään... On se kolli... :)

Ei silleen et yhtään kiinnostais tyttöjä... :)
Illalla vielä vähän puutarha hommeleita ja lisää tomaattien koulimista ja yrttien istutusta. Neea sanoikin, et pitäiskö näitä tomaatteja rueta jo myymään kun alkaa olla joka paikka täynnä... Ehkäpä pitäis.. Vaikka hyvin niitä on kyllä lahjaksi mennyt ja tähän mennessä kaikki on olleet todella mielissään ideasta. Ja itelläkin on ollut hyvä mieli näitä antaessa kun on kasvattanut itse alusta saakka, aina ei tarvii antaa lahjaksi kalliita juttuja vaan joskus ajatuksella on myös iso merkitys.


On tää vaan ihanaa aikaa, saa tehdä just sitä mitä huvittaa...

-Kati


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti