sunnuntai 17. toukokuuta 2015

How about Turku...

Taidan toistaa itseäni, mutta taas autoillaan ja pantteria metsästetään, Turkuun siis.. Why not! Kyllähän me mielellään kulta otetaan ja varsinkin Loimaan Bisoneita vastaan!! Finaalipelit vol 4 käynnissä. Matkaan Joensuusta lähdettiin aamusella seiskan pintaan parilla pikkubussilla ja henkilöautolla. Muualtakin saapuu lisää Katajafaneja HK-Areenalle joten kovaa kannustusta on luvassa. Mulle paras ylläri oli kun sain serkkuni Jannen houkuteltua elämänsä ensimmäiseen korispeliin ja hää heti tajusi jutun juonen ja oli kuin vanha tekijää! Go Janne!

Talla pohjassa painetaan idästä länteen med Nea, Timppa ja Esa.
Serkukset kannustaa...

Vaisua oli Katajan peli eiliseen verrattuna ja tappiolla lähdetään kohti kotimatkaa. Yllättävää kyllä tappio ei kirpaise niin paljoa kuin viime keskiviikkona ja hyvillä mielin odotamme ensi tiistain kotipeliä jolloin riisumme Bisonilta turkin ja nostamme The Pantterin hartioillemme ja ollaan ekaa kertaa Katajan historiassa Suomen mestareita!!!! All41!!!

Tänään blogataan reissun päällä iPadilla ja tämä tekniikan ihmelapsi ei edellenkään saa kuvia siirrettyä... Joten se jää huomiseen .... :)

-Kati






2 kommenttia:

  1. Kivaa oli, kiitos kutsusta! Ja kuten sanoin, niin sain hyvän perehdytyksen asiaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mikä aloitus sulla oli, suoraan huipulta ja kultajoukkuetta seuraamassa. Ei huono ollenkaan! Ensi vuonna lisää ja ennen ensi kautta voit seurailla Susijengin pelejä! :)

      Poista