torstai 14. toukokuuta 2015

Päivä ''pelastusarmeijalle''

Se olis helatorstai tänään. Saavuimme korismatkalta Joensuuhun aamulla vähän yli viisi, pikainen suihku ja hyppy omaan sänkyyn kuuden aikoihin. Voi sitä tunnetta kun reissun jälkeen saa painaa pään omaan tyynyyn, arjen luksusta ja syvä huokaus! Uni maistui iltapäivään saakka ja eipä haitannut, ulkona nimittäin satoi lähes koko päivän vettä. Koko päivä meni täysin lötköillessä, ei urkkailua, ei ruuanlaittoa, ei mitään ylimääräistä. Noutoruokaa ja leffaa... :)

Voi laiskuus...
Jäi Turkista ilmeisesti kebabit päälle... Pitakebabia tällä kertaa ja cociksen kanssa tottakai. :)

Päivän ainoa kotoa poistuminen oli siis kebabin haku ja käynti apteekissa hakemassa Mirrille lisää sydänlääkettä. Ylläri etten juuri koskaan poistu mistään kaupasta siten, että ostaisin vain sen mitä lähdin hakemaan... Jopa apteekissa sorrun heräteostoksiin!! En kestä... No eipä silti nämä kaikki ostokset ovat kyllä tarpeellisia. Mirrille sydänlääkkeen lisäksi punkkiainetta niin voi ulkoilla ilman, että ötökät tarttuu turkkiin kiinni. 

Olen jo jonkin aikaa halunnut kokeilla Anne Kukkohovin Supermood kosmetiikkaa ja joku antoi vinkin, että niitä saisi myös apteekista. No ei niitä meidän apteekissa ainakaan ollut joten se tutustuminen saa nyt vielä odottaa. Ostin sen sijaan Louis Widmerin seerumin ja silmänympärysvoiteen sekä allergialääkettä, olivat sentäs tarjouksessa. :)

Apteekin löydöt.

Ihanaa kun päivä hiipuu jo iltaan ja pääsee taas sänkyyn... On tuo reissaaminen välillä aika rankkaa... :)

-Kati





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti