sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Puutarha myllingillään...

Sunnuntai aherruksia takapihalla, niistä on tämä päivä tehty. Multaa, hiekkaa, kuivia oksia ja lehtiä löytyy hiuksista, taskuista, kengistä, joka paikasta. Joka keväinen puutarhan mylläys jota olen urakalla siirtänyt milloin mihinkin syyhyn vedoten. Miusta tulis muuten tosi hyvä Asioidensiirtäjä, anyone anyone, tartteisko kukkaan... :) Vaikka ihanaa on viherpeukalona puuhastella, se aloitus vaan on välillä niin vaikeaa. Otettiin sitten hieman isompi urakka alle kuin pelkät kukkapenkit ja pihamaan haravointi, lähti nimittäin myös koko terassi lentoon ja uutta tilalle pikku hiljaa. Koko takapiha siis enemmän ja vähemmän mullinmallin... :)

Tästä se lähtee, kevät myllerrys ja talven jälkien korjaus.
Remppamies purkuhommissa.
Tauko puutarhahommiin. Viimeinen dinneri Kaitsun kanssa, hää muuttaa Espooseen... Kyynel.  Läksiäislahjana täytettävät kiikarit, uskon, että tulee niin tarpeeseen... :)
Ihan vähän enää kesken.....
Mirristä on ihan parasta olla aina tiellä.
Voi kestää vielä tovin kunnes kaikki ruukut saa paikalleen.
Kevät ihanuudet.
Neean viime vuoden Äitienpäiväruusu taisteli tiensä talven yli.
Favorite! Pionit! Niin odotan näiden kukkimista.
Näyttää tämä ehkä hieman erilaiselta kuin aamulla.
Neean pieni kädenjälki joka tulee kulkemaan aina mukana!
Malja myllerrykselle.
Ansaittu lasillinen viiniä päivän päätteeksi!
On tää puutarhassa myllääminen vaan niin kivaa ja heti näkee oman käden jäljen! Ja mikä parasta, hyötyliikuntaa parhaimmillaan, on kannettu, kyykitty, bodattu ja jorattu... Ja huomenna uurastus jatkuu. Ihanuutta, ihanuutta!!

-Kati


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti