torstai 28. toukokuuta 2015

Paljaat varpaat

Ihana aurinkoinen päivä ja ensimmäistä kertaa paljain jaloin nurmella! Huippu fiilis joka vuosi, tästä alkaa kesä!


Kesällä on ihanaa kun voi pitää ovet auki ja auringonvalo ja linnunlaulu saa tulla sisälle saakka. Tein ruuaksi kana-kasviswokkia ja kukas sieltä taas muina miehinä tuleekaan avoimesta ovesta sisälle.. Naapurin Napo tietysti. Ensimmäisenä Mirrin ruokakupeille, kuten tavallista, ja tällä kertaa myös koko talon tupatarkastus. Kyllä oli huvittavan näköistä toimintaa kun Napo haistelee nenä tarkkana joka paikan ja Mirri hiipii matalana perässä. Varsinainen parivaljakko... :)

Naposta on tullut varsinainen linssilude.

Tänään näin pitkästä aikaa hyvän ystäväni Sannan. Käytiin kävelyllä Elli koiruuden kanssa ja nautittiin super ihanasta ja lämpimästä kesäillasta kauniissa maisemissa. Suomen suvi on niin kaunis! Ja on tätä odotettukin taas koko pitkä talvi. Tänä vuonna kevätkin on tuntunut niin ankealta kun aurinko on pihdannut säteitään. Lenkkeilyn jälkeen pihasaunan lämpöön ja huljuttelemaan varpaita lammen veteen. Jäi talviturkki heittämättä, oli sen verran kylmää vettä.

Leikkisä Elli.
Kyllä kelpaa saunoa... 
Jäistä!
Sielu ja silmä lepää!!
Iltateet. Elli auttaa matkalukemisen valinnassa.

Arvatkaas mitä mie tein Sannan luona... Varasin äkkilähdön Turkkiin... IIIK! Lähtö lauantai aamuna ja huomenna Helsinkiin. Ja mie lähen yksin, yksin, en ole koskaan ollut ulkomailla reissussa ilman matkaseuraa. Vähän jänskättää, mut eiköhän tähän ikään tämäkin pidä kokea... Ja tämä vuosihan oli omistettu kaikelle uudelle ja ennenkokemattomalle... Hyppy tuntemattomaan ja ulos mukavuusalueelta... Apua silti, sanon minä. Katotaan tuleeko ees uni ens yönä..

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti