lauantai 2. toukokuuta 2015

Saavumme Turkkiin

Herätys 2.55, ei paha, eihän. :) Kovin montaa tuntia ei nämä neitoset kerinneet nukkua, mutta väliäkös tuolla, koska reissusta on varmasti tulossa ikimuistoinen ja nukutaan sitten vaikka kotona. Pikaisesti aamupalaa nassuun ja neljältä bussi kohti lentokenttää. Lento Turkin Antalyaan lähtee klo 6. Perillä olimme kympin aikoihin josta matkamme jatkui vielä bussilla kohti määränpäätämme Alanyaa.

Terveellisellä aamupalalla startattiin päivä käyntiin.
Jee, kohta mennään..
Lentosukat, leopardipökät, Lacosteen tennarit ja Longchamp, neljä kovaa ällää, näillä matka taittuu.
Sinivalkoisin siivin, merta ja lumivuorisia huippuja näkyvissä.
Osa upeaa ryhmää Antalyan kentällä.
Reissun eka döner nautittuna.
Kohde näkyvissä.
Saatiin Nooran kanssa vähän spessumpi huone tai kaksi huonetta oikeastaan, ei valiteta.. :)
Master bedroomin partsilta on näkymät merelle...

Tämän päivän ohjelmassa vapaamuotoista tutustumista kohteeseen. Me riennettiin Nooran kanssa kohti lähintä rantaa ja aaltoja päin. Ihan uimaan asti ei vielä menty, rannassa kahlaaminenkin oli luksusta. Lämmintä täällä on noin 25 astetta joten kyllä suomineito pärjää ja tarkenee! Rantabaari kutsui meitä kylmän juoman nautintoon. Kyllä on mukavata ja ihanata!

Huikeat kukkulat, linnoitus ja turkoosi meri... Silmä ja sielu lepää!
Yllätyin kuinka suuret aallot täällä on.
Noora kaunokainen ja jäljet sannassa...
Matkakumppanit ja beach pose :)

Illallinen nautittiin koko porukan voimin hotellilla. Ja terve mikä tarjonta, maha repeää jos kaikkia maistaisi, jälkkäreitäkin oli neljällä eri pöydällä, I'm in heaven... Saatiin taas ihanat yllärit Voicen tiimiltä, tällä kertaa Iberon aurinkolasit. Nyt ei häikäise Turkin auringossa!

Iberon yllärit nenillä. Minä, Noora, Henna, Voicen supernaiset Noora ja Heli, Sanna, Mirka ja Katja.
Ihania alkupaloja.
Hyviä makuja..
Jälkkäritaivas... En kestä!!
Jälkkärien liekitystä.
Niiiiin hyvää ja kaunista.

Masut pullollaan iltakävely rantakadulla ja pienet yömyssyt ennen nukkumaan menoa. Mie otin minun kesäsuosikin Mojiton, hyvää oli.

Oltiin hotlalla jo hyvissä ajoin ja päätin rueta blogin näpytykseen... Niin saahan niitä tekoja aina suunnitella... Ensin oli taas vaikeuksia kuvien siirrossa Macille, sitten virta hiipuu ja kun laitan piuhan kiinni seinään niin huomaan, että se onkin mennyt rikki matkalaukussa. No onneksi on iPad mukana... No tässä onkin eri sovellus ja en saa kuvia siirretyksi blogiin... Ehkä se joskus onnistuu kun kysyn viisaammalta neuvoa, mutta nyt tekstin armoilla ja kuvat lisätään myöhemmin muruset! Harmittaa kyllä vietävästä kun on niin super hyviä kuvia tullut jo räpsittyä... (Seuraavana aamuna sain kuvat siirrettyä kun Maciin saatiin virtaa, jeba jee, jospa tää tästä... :) )

Kaksi päivää on nyt takana Voicen tiimin ja kilpailun voittaneiden kanssa ja ei voi muuta sanoa kuin, että miten hieno porukka meillä on kasassa. Upeita naisia, upeita lahjoja, upeaa tekemistä ja upea tiimi meitä viemässä mitä mielenkiintoisimpiin paikkoihin ja uusiin ihaniin kokemuksiin!!! Kiitos radio Voice!!

-Kati







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti