maanantai 4. toukokuuta 2015

Retkipäivän huipennus

Alanyan aamu.

Aamulla starttasimme bussilla kohti Manavgatin markkinoita. Kaikennäköistä tavaraa oli tarjolla kuten basaarialueella tietysti kuuluukin. Hurjasti on piraattituotteiden tarjoajat lisääntyneet ja aitojen perinteisten tuotteiden tekijät vastaavasti hävinneet markkinoilta, liekö syynä sukupolvenvaihdos, tekijät mullan alla vai trendien muuttuminen. Piraatit jäivät kojuihin, mutta jotain pientä tuli kuitenkin hankittua, pinkki kaftaani, turkkilaista omenateetä ja pashminahuivi. Parasta antia oli aivan mielettömän suuri hedelmä- ja vihannestori eli heviosasto, sieltä matkaan lähti makoisat mansikat. Kilohinta mansikoilla oli viisi liiraa eli vähän yli euron... Aika halpaa sanoisin. :)

BasaariBimut :)
Mammat markkinoilla.
Kesän maku!! Superia!

Basaarikiertelyn ja shoppailun jälkeen suuntanamme oli jokiristeily. Leppoisassa auringonpaisteessa istuttiin maisemista ja juomista nauttien. Pidettiin taukoa hiekkasärkillä, otettiin arskaa ja ihanat Mirka ja Katja ottivat myös vesiskootterin alle ja painelivat kohti Välimeren meren aaltoja.

Pikku poset ennen risteilyä...
Auringonpalvojat.
Merirosvoristeilyt on täällä kova juttu, päästäänköhän me joku päivä...
Välillä kuvaa myös Voiven kuvaajasta.
Mirka ja Katja, vesiskootterihirmut.
Välimeren kuohut.

Illallisen jälkeen suurin osa porukasta meni katsomaan Suomen lätkäpeliä, mutta pieni porukka eli minä, Noora, Noora, Heli, Katja ja Mirka soitettiin suosittuun kampaamo/kauneushoitolaan Cuts by Celaliin. Aika huikeaa palvelua, meidät nimittäin haettiin hotelilta. Meillä jokaisella oli tarkasti mietityt toiveet mitä palveluita halutaan, nooh kuinkas kävikään... Oli niin ammattitaitoista henkilökuntaa jotka saivat meidät houkuteltua kunnolla uudistumaan. Mullakin oli selvät suunitelmat, että haluan vain pedikyyrin ja ehkä manikyyri lisäksi. Mulla oli hiukset kiinni ja tötteröllä pään päällä, paikan omistaja otti tötteröni tarkkaan syyniin ja pyysi, että avaan ponnarini. Sanoin, että olen juuri ennen lomaa käynyt kampaajalla joten hiuksille ei tarvitse tehdä mitään. No niin minä luulin, lopputulos oli, että mun päätä laitettiin parin tunnin verran. En kyllä kadu, lopputulos on huippu!

Tästä lähdettiin liikkeelle.
Heli ja Katja manikyyrissä.
Nooran ja Mirkan hiussessiot.

Nougat raitaa ruettiin laittamaan vaatimattomasti kolmen miehen voimin... En valita...
Ihana Noora pedissä :)
Loppusuora häämöttää...
We are ready!
Me oltiin kaikki todella näyttävän näköisenä, mutta päätimme kuitenkin palata ilmaisella kyydillä hotelille. Toivoteltiin hyvät yöt ja hajaannuttiin huoneisiimme. Kun päästiin Nooran kanssa meidän huoneeseen aukaistiin punkkupullo ja rupesin kirjoittamaan tämän päivän blogia. Aikomuksena oli rueta aikaisin nukkumaan, mutta eipäs se niin mennytkään... Tässä sitä kirjoitellaan vielä neljän aikaan aamulla...

-Kati











2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo Neea, on ollut kyllä hieno reissu tähän mennessä ja lisää yllärihupia tulossa. Siistii!

      Poista