perjantai 22. toukokuuta 2015

Karonkka

Aurinkoiseen ja lämpimään aamuun herättiin tänään. Nyt on ollut niin pitkään sateista ja jos onkin aurinko paistanut niin lämpötilat eivät ole kovin korkealle nousseet, mutta tänään oli toisin. Ihanaa! Nautiskeltiin Mirrin kanssa aamupäivä etupihalla, luettiin rauhassa päivän lehdet ja juotiin teet... :)

Tämä jos kuka osaa nauttia auringon lämmittävistä säteistä.

Neealla on taas hirveä heppakuume joten iltapäivä vierähtikin Puntarikosken tallilla kokeilemassa yhtä ehdokasta. Hän on Seppo! Kaunis kuin mikä ja kaunista katseltavaa oli meno. Hienosti sujui Neean ja Sepon yhteistyö ja molemmat kuuntelivat toisiaan vaikka uudet tuttavuudet olivatkin. Tallireissun jälkeen suuntasimme läheiseen metsään Nipsun kanssa lenkille. Metsän kätköistä löytyi todella upea rämeikkö joka lumosi kauneudellaan.

Nipsukin pääsi tallille pitkästä aikaa.
Kevään ekat metsätähdet.

Päivällä muistui mieleen, että illalla on muuten karonkka. Pari kuukautta sitten päättyneiden ampumahiihtokisojen viralliset päättäjäiset henkilökunnalle. Tää on niin tätä. Pääkolmantenajalkana kun lähes koko ajan juoksee sinne ja tänne niin aina viime tipassa muistaa asiat. Kuten siis tänäänkin. Tunti aikaa valmistautua kunnes kyyti tulee, mutta ihme kyllä kerittiin. Ihan kivat kinkerit, meitä oli paikalla noin kolmesataa muistelemassa kisojen tunnelmaa. Jo kisoissa oli hienoa huomata miten eri ikäiset ja eri taustoilla olevat ihmiset tulevat todella hyvin toimeen keskenään ja apua sai aina kaikilta.  Samalla meiningillä mentiin juhlissakin. Tämä on muuten jo toinen kerta tällä viikolla kun kilistellään Neean kanssa maljoja, taidan opettaa tytön pahoille tavoille... No onneksi ei näitä juhlia nyt joka viikko ole. :)

Tästä se lähtee...
Ei taida minusta tulla ampujaa, ainakaan jos on pari vinkkulasia pohjalla... Ei oo minun laji, pysyn jatkossakin suosiolla taustatiimissä... :)

Tällä viikolla on tullut mentyä juhlasta juhlaan. Tänään fiksuna tyttönä ajoissa kotiin jotta jaksaa puurtaa viikonloppuna pihahommia, ellei sade pilaa suunnitelmia...

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti