sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Hamam

Herättiin Nooran kanssa tänään jo ennen kuutta, on vähän rytmi vielä sekaisin ja Nooralla köhääkin pukkaa. Voi kurjuus, toivotaan, että menee nopsaan ohi niin ei mene loma ihan pipariksi.

Freesi päivän aloitus.
Näkymät meidän hotellihuoneesta, kelpaa.

Aamupäivä makoiltiin Nooran, Miian ja Mariannen kanssa altaalla. Kahdeltatoista puolet ryhmästämme kokoontui yhteen ja meille pidettiin meikkikoulua. Voicen Noora meikkasi Helin ja kertoi samalla vinkkejä niin arkeen kuin juhlaankin. Jokainen sai lahjaksi huikeat Joe Blasco meikit ja Iberon siveltimet joilla päästiin tekemään meikit itsellemme. Tämä oli aivan mahtava yllätys, emme edes tienneet, että Blasco on mukana tässä reissussa. 

Meikkaussessio by Noora Hautakangas.
Upeat Joe Blasco meikit.
Aivan upea meikkisetti saatiin tänään lahjaksi!
Myöhäinen lounas, kanasalaattia ja lasi raikasta valkkaria.

Toinen päivän hemmotteluista oli turkilainen sauna eli hamam. Aika rento olo on sen jälkeen kun toiset pesee ja puunaa päästä varpaisiin ja päälle vielä öljyhierontaa. Hamam heaven, me like!!

Naamiohetki hamamissa.
Mutanaamat. Relax at Hamam. Rentoo meininkii.
Nyt on joka nivel laitettu paikoilleen. Oli tädillä aika topakat otteet. :)

Hamamista illalliselle ja Suomen lätkäpeliä katsomaan. Nopeasti on tämäkin päivä mennyt ja meitä on kyllä hemmoteltu tänäänkin oikein kunnolla. Seuratkaahan Voicen  sivuja, sieltä näkee kuvin ja videoin mitä meille täällä matkalla tapahtuu... :)

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti