keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Turku kutsuu

Pitkä autoilupäivä Turkuun ja takaisin koripalloa katsomaan. Pantterijahdissa ollaan ja kullasta taistellaan tosissaan. Joensuusta meitä lähti pari pikku bussillista ja paikan päällä ryhmäämme liittyi mukava määrä vielä paikallisia Katajafaneja. Matka Turkuun sujui yllättävän kivuttomasti vaikka kilometrejä kertyi noin 600. Pojat piti miusta tosi hyvää huolta, huumoria viljeltiin ja palvelu pelasi loistavasti. Kyllä kelpasi.

Terveelinen välipala.
Aikamoista palvelua takapenkille asti, pojat pitää huolta. :)
Etkot Alvarissa.
Mikä divaani vessassa, voi ottaa pikku tirsat kesken juhlinnan.
Ei ollut tupa täynnä vaikka kova uho olikin ennen peliä...

Pelipaikoilla meitä odotti aikamoinen ylläri... Yleensä koripallokansa on ystävällisiä toisilleen ja kannatus on reilun pelin mukaista. Meillä oli tieto, että ryhmällemme on varattu paikat areenalta. Joo olihan ne, mutta piippuhyllyltä!!! Whaaat?! Epäreiluus on asia jota en voi sietää!!! Multa ja monelta muultakin paloi kyllä käämit. Ajetaan 600 kilometriä katsomaan finaalipelejä ja jo ennakkoon mainostetaan, että halutaan melua mökkiin ja kunnon kannustusta molemmilta faniryhmiltä... Omille joukoille oli tietenkin aitiopaikat varattuina ja sen toki ymmärränkin, mutta meilläpäin ajatellaan kyllä myös vieraitakin, täällä oli toisin, ikävä kyllä. Sitä en tiedä kenen aikaansaannosta tämä oli, mediapersoonan vai kenen, mutta meille siitä jäi karvas maku suuhun... Melua mökkiin saa sillä, että molempien fanit saavat äänensä kunnolla raikamaan ja vastahuudot kuuluvat kaikille! Että otti aivoon! Hattua pitää nostaa järkkäreille jotka ihmettelivät surkeita paikkojamme ja ohjasivat meidät hivenen paremmille paikoille, vaikka hyvät eivät nekään olleet. No niin nyt on avauduttu ja on jo vähän parempi fiilis... 

Pizzaa huikopalaksi niin jaksaa kotiin asti, paholaisenhilloa ja vuohenjuustoa, taivaallista....

Ei tullut meille voittoa Bisoneista joten pantterin metsästys jatkuu lauantaina kotikulmilla. Voi kotimatka tuntua hivenen pitkältä häviön jälkeen... Onneksi on hyvää seuraa, vaikka häviö ja kaltoin kohtelu hieman kirveleekin.

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti