maanantai 2. helmikuuta 2015

Ensimmäinen päivä

Ajatus sapattivuoden viettämisestä hiipi ensimmäisen kerran ajatuksiini vuosi sitten keväällä. Työrupeama ja monet muut kiirettä aiheuttaneet seikat saivat ajattelemaan, miltä tuntuisi viettää aikaa ilman kiirettä, aikatauluja ja pää kolmantena jalkana juoksemista.
Kesän tullessa ajatus karkasi mielestä, mutta tuli syksyn ja talven vaihteessa entistä vahvempana ajatuksiin. Ennen joulua paketti olikin jo kasassa ja mieli virkeänä ja helpottuneena päätöksestä.

Monet ovat kysyneet mitä aion vuoden aikana tehdä. Kaikkea ja en mitään. Helmikuun nukun univelat pois, se on ollut helppo vastaus aina kaikille. Haluaisin matkustella, lukea, harrastaa, ehkä hieman opiskella, antaa aikaa perheelle, suvulle, ystäville, mutta ennen kaikkea itselle. Se on tainnut muutamana viime vuonna unohtua. Hoitaa sielua, nauttia luonnosta, hyvästä ruuasta ja seurasta. Näistä ja toivottavasti paljon muusta saan voimia ja hyvää mieltä tulevana vuonna.

Idea tämän blogin kirjoittamiseen syntyi oikeastaan heti kun olin tehnyt päätöksen jäädä vapaalle. Näin ehkä konkretisoituu mitä sitä on tullut ja tulee tekemään.

Tänään on siis ensimmäinen päiväni vapaalla. Pitkän aamiaisen jälkeen hoidettiin sielua ja kroppaa. Vietin iltapäivän nauttien jumalaisesta kuumakivihieronnasta. Oli ihanaa herätä reilun parin tunnin rentoutumisen jälkeen tekstiin joka komeili hoitolan seinällä. Puitteet Spa:ssa ovat tunnelmaltaan rauhoittavat ja aina sieltä jotain pientä piristystä kotiinkin tulee hankittua.
Suosittelen siis kaikille aina silloin tällöin edes pientä omaa aikaa jonkun toisen käsittelyssä, tekee niin hyvää ja olemme sen kaikki ansainneet...



-Kati






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti