sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Laskiaisrieha

Tämän päivän tekstiä oli erittäin vaikeaa aloittaa. Mietin tuntitolkulla aloitusta ja pistin koneen monta kertaa pois. Eilinen Lunta Ilosaaressa festari meni suurimmaksi osaksi loistavasti, nähtiin paljon ihania ystäviä ja tuttuja, pidettiin hauskaa, laulettiin, tanssittiin, vaihdettiin kuulumisia. 

Kesken Elastisen keikan yksi ystävistämme joutui sairaalaan jonka vuoksi tunnelmamme hieman latistui, huolesta sekaisin vietimme lopun yön ja tämän päivänkin. Ikävien asioiden keskellä sitä tulee ajatelleeksi kuinka pienestä kaikki voi olla kiinni, pienessä nanosekunnissa asiat voivatkin olla aivan toisin.. Monesti tulee valitettua jonninjoutavista asioista, mutta voi kun osaisikin vain nauttia joka hetkestä ja läheisten läsnäolosta, tärkeistä ihmisistä...

Pienen lepotauon ja yöllisen saunomisen jälkeen herättiin aurinkoiseen laskiaissunnuntai aamuun. Yksi ystäväpariskunnista jäi meille yöksi. Runsaan brunssin jälkeen suuntasimme raviradalle laskiaisriehaan. Eläimellistä menoa, oli heppa agilityä, hiihtoesteratsastusta, rekiajelua ja paljon muuta. Enpä muista milloin viimeksi olisin ollut reen kyydissä. Iso kiitos Romon Ruhtinaalle kutsusta. Vallu heppa antoi loisto kyydit upeassa kevät säässä. Päivän erikoisuus oli ehdottomasti lammasrekiajelu perheen pienimmille, ihana idea. Hyvänä kakkosena balleriina heppa, vai sanoisinko Bulleriina...

Menimme laululavan kautta kotiin ja fiilisteltiin kesän ykköstapahtuman menomestoja, pikkuisen on vielä Ilosaarirockin valmistelut kesken. Mutta kesää kohti mennään ja sieltä se kesän paras viikonloppukin ajallaan tulee, se on varma..


Peliä ja pullaa iltapäivän ratoksi, tällä kertaa vuorossa naisten korista urkkatalolla. Loppupäivä meni levon ja löhöilyn parissa. Huomenna alkaa uusi elämä ja herkut jää vähemmälle.

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti