keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Suksi shoppailemaan

Päätin kun jäin sapattivapaalle, että haluan harrastaa mahdollisimman paljon tulevan vuoden aikana ja myös kokeilla eri lajeja, jo unohtuneita ja aivan uusia. Yksi tavoite oli ostaa sukset ja aloittaa murtsikkaharrastus monen vuoden tauon jälkeen.

Lähdin vanhempieni kanssa suksikaupoille, enkä ymmärtänyt aluksi tuon taivaallista mistä he siellä puhuivat, olin kuin Liisa Ihmemaassa. Hivenen on tämäkin laji muuttunut. Vaihtoehtoja on joka kelille, tyylille ja taitajalle. Ja se suksien määrä siellä kaupassa, aivan järjetöntä. Seinä ja metritolkulla satoja ja taas satoja suksia... Eikä ne mitään halpoja olleet. Minä kun luulin, että tämä olisi suht edullinen harrastus, mutta taisin olla väärässä.

Minun kriteerit oli lähinnä värissä, muusta en juuri ymmärtänyt, joten myyjä ja vanhempani saivat rauhassa pähkäillä mikä pari mukaan lähtee. Ja löytyihän ne sopivat sukset. Täytyy kyllä sanoa, että oli erittäin osaava ja ammattitaitoinen myyjä. Oli ilo asioida naapuripitäjän kaupassa, Enoon siis jos haluat saada kunnon palvelua ja hyvää laatua.


Nyt on siis kaikki releet vimosen päälle, hiihtäjäkin löytyy, puuttuu enää se lähtö tuonne laduille. Josko sitä heti huomis aamusta uskaltaisi...

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti