perjantai 13. helmikuuta 2015

Vanhojenpäivä

Tyttäreni päivä prinsessana! Ihana päivä. Herätys 5.30, tsekkaus, että kaikki tarpeellinen on valmiina ja pakattuna päivän rientoja varten, pikainen aamupala ja eikun menoksi.

Kampaajalle riennettiin 6.30, perään meikkaus ja pikaisesti kotiin vaihtamaan juhlamekko päälle. Kaikki sujui yllättävän hyvin, ilman kiukkuja tai kommelluksia, vaikka olikin perjantai ja 13. päivä. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty sanonta piti nyt kyllä paikkansa.


Minun pieni lepotauko hovikuskin hommista mummin ja papan luona. Aamutee rauhassa sohvalla ja tietysti päivän Karjalainen. Luksusta. Äiti oli neulonut mulle uudet villasukat ystävänpäivän väreissä. Huippu mutsi sanon minä.


Päivä meni hienosti, tanssit sujuivat mallikkaasti, tytöt oli niin kauniita ja pojat komeita. Upeita pukuja, kampauksia ja meikkejä. Heti tanssien jälkeen Karjalainen julkaisi verkkolehdessä jutun Kontiolahden koulun Vanhojenpäivästä ja Neea oli kuvissa mukana, mahtavaa. Kannattaa kurkata.

Nuoret kirmasivat Kuopioon jatkoille, katsotaan mikä on kunto kun huomenna kotiutuvat... Minä otan nyt lasin viiniä ja painun unille. Huomenna on sitten meidän  ''vanhusten'' vuoro pistää korkkarit kattoon!

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti