torstai 30. huhtikuuta 2015

Pakkaushommia

Neealla alkoi koulu vasta kahdeltatoista ja saatiin viettää kunnon äiti-tytär laatuaikaa koko aamupäivä. Hemmottelin ''pientä'' prinsessaani, toinen loikoili vielä sängyssä kun putsasin kasvot kasvovedellä ja laitoin kosteusvoidetta. Aamupalaksi kaurapuuroa ja päälle mustikoita ja mansikoita. Aamupalan jälkeen hiukset ja meikki, kerettiin syödä lounaskin ja sitten neea kohti koulua ja minä pakkauspuuhiin.

Olin niin päättänyt, että vain vähän lähtee matkalle mukaan ja jo mielessäni miettinyt asukokonaisuudetkin valmiiksi. No kuinkas kävi... Taas aivan liikaa vaatteita mukana. Miten sitä edellisestä kesästä niin nopeasti unohtaakin mitä sitä kaapin perukoilla on? Nytkin tuli monta vaatetta pakattua laukkuun joita ei edes muistanut olevan olemassa, mutta heti kun näki niin ei voinut jättää kaappiin vaan oli pakko ottaa mukaan... Ihan höpsöä, ihan kun ei vähemmällä pärjäisi. Nyt vaan matka tuntuu aika erilaiselta kun ei ole mitään käryä mitä perillä tapahtuu joten on varauduttava vähän kaikkeen.

Kuva viime kesältä, matkalla kohti Prahaa...

Tämä päivä on siis mennyt enemmän tai vähemmän matkaan valmistautumisen merkeissä. Meneehän se vappuaatto näinkin, malja on sentäs vapulle nostettu. Jotenkin sain kaiken kiireen keskellä Macin sen verran sekaisin, että kuvat jäävät tältä päivältä laittamatta katsotaan saanko ennen lähtöä tähän masiinaan jotain tolkkua vai jääkö kone kotiin ja takoilua bloggaamisesta...

-Kati







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti