keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Aikataulutettu päivä

Sateinen ja touhukas päivä. Aamulla askareita kotona ja kotitreeniä. Iltapäivästä kaupungille jatkamaan bikinien metsästystä. Löysinkin yhdet, jee. Kävin myös töissä moikkaamassa tyitsyjä ja siellä olikin vastassa kiva ylläri, Helsingistä oli Tanja visiitillä. Siispä suuntasimme myöhäiselle lounaalle ja vaihdettiin pitkästä aikaa kuulumisia. Olipas kivaa!

Vihreä-ruskea aamupalan väriteemana.

Mulla oli onnea shoppailukierroksella, molemmat löydöt, bikinit ja mekko olivat puoleen hintaan. Harvoin löydän alesta mitään joten tämäkin oli kiva ylläri ja sopii hyvin tähän mun lähipäivien tuuriin. Taidan todellakin laittaa sen loton vetämään!

Betty Barclayn ihana pinkki mekko ja edes yhdet uudet biksut reissuun.

Shoppailun jälkeen suoraan asuntosijoittajille tarkoitettuun koulutukseen. Itsellä ei vielä sijoitusasuntoa ole, mutta haaveissa sellainen on jo jonkin aikaa ollut ja täältä sai hyviä vinkkejä ja ajatuksia asiaan. Kysymysmerkkejäkin toki vielä jäi, mutta niistä otetaan sitten selvää.



Tapahtuman jälkeen kotiin katsomaan Katajan vieraspeliä. Pitkä päivä liikenteessä ja illallinenkin syötiin vasta yhdeksän aikaan, vähän niinkuin etelän malliin, ehkäpä tässä alitajuisesti treenataan jo tulevan reissun aikataulua... :) 

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti