tiistai 28. huhtikuuta 2015

Metsän kätkö

Heti aamusta ja ennen aamupalaa intervallilenkille, juoksua ja reipasta kävelyä vuorotellen, hiki virtasi, varsinkin kun pöljä taas puin liian paljon päälle. Kiertelin Botanian eli kasvitieteellisen puutarhan metsikössä eri puustolajien seassa pieniä polkuja pitkin. Löysin metsän siimeksestä vanhan ampumaradan bunkkerin jonka olemassaolon olin jo kokonaan unohtanut. Hieman oli jo ränsistynyt ja sammaloitunut, mutta hienon näköinen silti.


Lenkin ja aamupalan jälkeen kaupungille Seikun kanssa, hakusessa viimeiset tarpeet reissua varten. Kierreltiin myös silmälasiliikkeitä ja koitettiin löytää mieleiset lasit. Seikkua onnisti, hän löysi makeat puiset kehykset joita ei ihan heti tule näillä kulmilla toisia vastaan, Raili Hulkkoselta löytyy kyllä kuulema samanlaiset. 

Nämä Fendin lasit jäivät parhaimmistoon, mutta sangan vaalea väri mietityttää..

Iltaruualle tein jauhelihapullia itämaisilla mausteilla höystettynä. Huikeat värit! Ja hyvää oli. Näitä vois kokeilla kesällä vartaina ja nyt käytetyn naudan jauhelihan paikalle kokeilen kyllä ensi kerralla karitsaa. Ja minttu vaihtuu myös tuoreeksi kuivatun tilalle.

Sipulit, korianteri, persilja ja kuivattu chili.
Kanelia, paprikajauhetta, kuivattua minttua, neilikkaa ja inkivääriä lisänä. Värien juhlaa!

Tehtiin tämän päivän treenihaasteet illalla yhdessä Neean kanssa. Neealla ihana kommentti; tässähän tulee ihan hiki... Hyvä! Se on tarkoitus. 

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti