tiistai 14. huhtikuuta 2015

Ärsytystä bikiniostoksilla

Eilisestä lomamatkan voitosta hurmaantuneena päätin lähteä bikiniostoksille ja katselemaan muutenkin minkälaista kesävaatetarjontaa kaupungilta löytyy.

Kiva kesämekko, mutta etumuksessa harmillisesti väritahra... Niin minun tuuria!
Aika sinivalkoista, yllättävää, yleensä kaikki siniset jää rekkiin.

Kiersin aika monta kauppaa joissa bikineitä vaan oli tarjolla ja yhdessäkään ei ollut edes yhtä joka olisi jäänyt kaivelemaan, saatikka lähtenyt mukaan. Voi, että osaa ärsyttää! Miten tämä voi olla näin vaikeeta?! Lähes kaikissa bikineissä oli todella paljon siis TODELLA paljon toppausta ja aika erikoisia oli värimaailmatkin! Järjetöntä! Pienen poisotettavan toppauksen vielä ymmärrän, mutta näissä A-kuppilainenkin saadaan näyttämään pumpattavalta barbaralta.. Ei voi ymmärtää tätä tarjontaa. Itselläni etuvarustusta on ihan tarpeeksi omastakin takaa joten en todellakaan halua mitään ylimääräistä rinnuksille. Hermoon kävi tämä shoppailureissu, sain mukaani yhden vyön ja kassillisen ruokaa. Jee...


Tää ei selvästikään ollut mun päivä. Huomenna käyn läpi loput kaupat ja sitten menee nettishoppailuksi tai sitten lähden vierailemaan lähikaupunkiin.

-Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti