sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Uupuneita juhlijoita

Kaitsun synttärit venyivät aamun pikkutunneille saakka ja omassa pedissä pötköllään olin vasta aamu viideltä. Väsymystä on ollut tänään ilmassa ja vahvasti, mutta pääasia oli, että eilen kaikilla ja varsinkin itse sankarilla oli hurjan hauskaa, nostettin maljoja, pidettiin puheita ja jorattiin letkein lantein. Lämmin ja aurinkoinen päivä meni tänään vähän hukkaan kun jaksoin nousta sängystä ylös lopullisesti vasta kahdeltatoista.

Äiti kutsui meidät päivälliselle, viimeksi ollaan syöty koko porukalla yhdessä jouluna joten olihan tuo jo aikakin ja helpotti kyllä kummasti kun ei tarvinnut itse rueta kokkailemaan sunnuntai sapuskoita. Äiti oli valmistanut valkosipuliperunoita ja hauduttanut uunissa kananfileitä kermaisessa kastikkeessa. Nam. Kyllä äiti osaa.

Terveellistä äidin tekemää kotiruokaa.

Äidin luota piti kiitää neljäksi seuraamaan suurta spektaakkelia, joka päätyy myös ainakin lehteen. Arvoisa Katajafanien puheenjohtajamme uhoilu perjantaina, että jos Kataja häviää lauantaisen pelin Lahdessa hän juoksee sunnuntaina ennen peliä ilkosillaan jäähallin ympäri. No niinhän siinä kävi, että takkiinhan sieltä eilen tuli ja juoksua pukkasi. Ihan munaskuukkelit paljaana hän ei sentään viitsinyt hallia kiertää vaan pelipaita oli sukukalleuksien suojana. Torveen puhaltaen ja Katajan lippua liehuttaen halli kierrettiin reiluun minuuttiin. Hieno suoritus anyway ja sanansa mittainen mies, sen minkä lupaa, sen pitää. Mitähän se seuraavaksi keksii, ideat ei nimittäin tältä mieheltä lopu kesken. :)

Kolkki the Viuhahtaja.

Viuhahduksen jälkeen hallille seuraamaan tämän kevään tärkeintä Katajan korispeliä, nyt ratkaistaan kuka lähtee kesälomille ja kuka jatkaa kohti himoittuja mitallipelejä. Onneksi voitimme ja pantterin metsästys alkaa keskiviikkona.

Lämmittelyä ennen peliä.
Avausheitosta lähtien koko peli oli Katajan hallinnassa. 
Pelaajien kiitokset yleisölle hyvästä kannustuksesta lämmittää aina.

Treenihaasteissa tämä päivä oli lepopäivä ja tänään sen sellaisena myös pidin vaikka alussa päätinkin, että ennen lomamatkaa ei lepopäiviä tunneta. Välillä on ihan hyvä kuunnellla kroppaa ja hellittää, varsinkin valvotun yön jälkeen. Huomenna sitten taas entistä ehompana kuntoilua. :)

-Kati


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti